Patriotsima pobjeda protiv Green Bay Packersa

Tom Brady i Aaron Rodgers prošli tjedan su pričali kako jedan bolji od drugoga. Ovo je bio njihov drugi međusobni susret. QB New England Patriotsa imao je u ovom susretu dva TD-a, 294 yarda, a James White imao je još dva TD-a za pobjedu Patsa 31:17. Ovo je bila šesta pobjeda zaredom za New England, prenosi nflbalkan.

„Imali smo nekoliko akcija u četvrtoj kada nam je to bilo potrebno“, izjavio je Brady. „Svaki put kad pobijedite dobru momčad osjećaj je dobar. Tako da 7-2 omjer, dalek je put 1-2 gdje smo bili.“

Rodgers je imao 24-43, dva TD-a, ali nije uspio ništa uraditi poslije treće četvrtine kada je njegova momčad pala. Bilo je izjednačeno 17:17, kada je Aaron Jones ispustio loptu. Nakon toga Julian Edelman pogodio je Whitea za 37 yardi, a White je poslije toga imao jedan yard TD.

U idućem posjedu Brady je pogodio Josha Gordona za 55 yardi TD. TE Rob Gronkowski nije igrao ovaj susret zbog ozljede leđa i gležnja. Nije igrao ni RB Sony Michel drugu utakmicu zaredom. Patriotsi su trebali pomoć od drugih igrača, onih koji imaju manje prilika, a to su i dobili.

Cordarrelle Patterson imao je 11 pokušaja trčanjem za 61 yard i jedan TD. Rodgers je bio jako dobar u prvom poluvremenu, ali izbubljena lopta u trećoj je sve promijenila.

Idući tjedan Patriotsi igraju protiv Titansa u gostima, a Packersi igraju protiv Miami Dolpihnsa kod kuće.