Pjacin menadžer za HRT: Liječnici su jako zadovoljni

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Juventusa Marko Pjaca uspješno je operiran u rimskoj klinici Villa Stuart. Operirao ga je dr. Pier Paolo Mariani, jedan od najboljih kirurga u Italiji, kroz čije ruke su prošli Francesco Totti, Samuel Eto’o, Alessandro Nesta…

Podsjetimo, bivši igrač Dinama ozlijedio je prednji križni ligament desnog koljena, djelomično i meniskus, a oštećen mu je i kolateralni ligament u prijateljskoj utakmici s Estionijom u Tallinnu.

Operacija je trajala sat vremena, a sve je prošlo u najboljem redu.

Operacija je bila uspješna, liječnici su jako zadovoljni, sad je bitna postoperativna njega. Trenutačno je najvažnije da je operacija prošla uspješno i nisu našli ništa nepredviđeno kad su otvorili koljeno, rekao je njegov menadžer Marko Naletilić, koji je sa bio sa svojim štićenikom u Rimu.

Oporavak od takve operacije, u smislu da se ne može aktivno trenirati ni izaći na teren, traje najmanje tri mjeseca, a poslije toga je individualno. Pretpostavljam da za nekih pet do šest mjeseci može biti na terenu i u formi, zaključio je u razgovoru za HRT Naletilić.