Počela suradnja Eroneta i Konzumove Pika kartice

Jedan od vodećih mobilnih operatera u Bosni i Hercegovini, HT Eronet, koji pruža širok spektar usluga svojim korisnicima, donijet će nova osvježenja u suradnji s Pika karticom.

Potpisivanjem ugovora o poslovnoj suradnji sklopljeno je partnerstvo između Pika kartice i HT Eroneta. Njihovim korisnicima od danas se otvaraju nove mogućnosti za ostvarivanje dodatnih vrijednosti.

“Bio nam je potreban novi partner kako bismo našim korisnicima pružili dodatnu vrijednost i obogatili krug partnera u programu. HT Eronet se nametnuo kao logičan izbor zbog svoje progresivnosti i vodeći inovator u području telekomunikacija u BiH”, rekao je direktor SuperKartice Boris Barić.

“Pika kartica ima pozitivno iskustvo s drugih tržišta, nadam se da će se ono prenijeti i na tržište BiH”, istaknuo je član Uprave HT Eroneta Tomislav Ruk.

Svi učlanjeni Hej korisnici Pika kluba za svaku će nadoplatu svog Hej broja ostvarivati bodove na svojoj Pika kartici. O detaljima ove ponude moguće je informirati se putem internetske stranice Eroneta i u prodajnim mjestima ovog mobilnog operatera.