Prijenos nogometnog spektakla za Dompes na Našoj TV

Nogometni spektakl godine u Hercegovini, humanitarnu utakmicu za Studentski dom i pučku kuhinju Dompes u Mostaru, koja se igra u četvrtak od 17 sati na stadionu Zrinjskog, gledajte i u prijenosu na Našoj TV.

Snage će odmjeriti momčadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske, a sve će s klupe nadgledati trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević koji je 1998. vodio hrvatsku nogometnu reprezentaciju do bronce na Svjetskom prvenstvu.

Na vratima momčadi Dompesa trebao bi biti Mato Zovko, nastup su najavili Mato Neretljak, Velimir Vidić, Goran Sablić, Nermin Šabić, Mirko Hrgović, Vlatko Đolonga, Nenad Pralija, Blaž Slišković, Ivica Šurjak i Ivica Mornar.

Za Humane zvijezde Hrvatske zaigrat će Dražen Ladić, Marko Babić, Boris Živković, Goran Jurić, Mario Stanić, Tomislav Šokota, Igor Musa, Krunoslav Jurčić, Slaven Knezović, Branko Strupar i Goran Vlaović.

Pored navedenih igrača, nastupit će još mnogo poznatih nogometaša, gospodarstvevnika, zdravstvenih djelatnika, svećenika, glazbenika i političara.