Prva pobjeda Houstona, JJ imao dva sacka

Indianapolis Colts vs Houston Texans 34:37 (OT)

Igrač treće godine, kicker Ka’imi Faibairn promašio je FG 59 yardi za pobjedu na kraju regularnog dijela za Houston Texanse. Ali pogodio je 37 yardi FG pred kraj produžetka. Tako su prekiuli Texansi niz poraza i došli su do prve pobjede ove godine. Adam Vinatieri postavio je rekord za navjiše pogođenih FG-a u karijeri.

Pred kraj produžetka Deshaun Watson je dobio loptu. Pronašli su DeAndre Hopkinsa koji je doveo u poziciju Faibairna. Prvi pokušaj je bio promašaj, ali je glavni trener Coltsa Frank Reich zvao timeout. Drugi put je pogodio.

Watson je završio utakmcu s 29-42 za 375 yardi i dva TD-a i jedan INT. Imao je i šest pokušaja trčanjem za još jedan D. Pogodio je Hopkinsa deset puta za 169 yardi i TD. Keke Coutee uhvatio je loptu 11 puta za 109 yardi.

Obrana je oborila Lucka četiri puta. Igra trčanjem Coltsa imala je samo 41 yard na 17 pokušaja. J.J. Watt u ovoj utakmici imao je dva sacka i sada u sezoni ima ukupno pet sackova. Luck je pokušao dodavanje čak 62 puta, a precizan je bio 40 puta. 464 yarda i četiri TD-a, bez INT-a.

Texansi idući susret igraju protiv Dallas Cowboysa, a Coltsi će u četvrtak igrati u gostima protiv New England Patriotsa.

Izvor: nflbalkan.com