Radionica “Google Ads, najmoćniji alat Internet oglašavanja” 7. studenog u Mostaru

Google Ads je jedna od najvećih platformi za oglašavanje na kojoj možete pratiti što rade vaši korisnici te uz pomoć Google Ads kampanja možete lako doći do novih korisnika. Kroz Google Ads platformu ste uvijek u vrhu na Google tražilici, portalima, mobilnim aplikacijama i YouTubeu.

Saznajte 3 razloga zbog kojih Vam savjetujemo da koristite Google Ads!

1. Budite prisutni kod Vaših korisnika

Kroz jednu od najvećih platformi za oglašavanje budno pratite što rade vaši korisnici ili na lak način dođite do novih. Kroz Google Ads platformu budite uvijek u vrhu na Google tražilici, portalima, mobilnim aplikacijama i YouTubeu.

2. Oglašavajte mjerljivo i transparentno

Google Ads platforma Vam osigurava da precizno mjerite podatke poput broja prikaza i klikova na oglas. Pratite što vaši korisnici rade, koji oglas im je zanimljiviji i više puta su kliknuli na nj te ćete dobiti odgovore u koju kampanju trebate više ulagati.

3. Oglašavajte efikasno

Uz potpunu kontrolu proračuna optimizirajte kampanju kako biste maksimizirali broj ostvarenih kupnji, čitanih članaka, rezervacija… Google Ads platforma će Vam pomoći da prikažete prilagođene oglase prema korisnicima koji su već posjetili vašu web stranicu. Već nakon kratkog vremena rezultati su tu.

Ako još uvijek niste, vrijeme je da isprobate novi Google Ads.

“Google Ads, najmoćniji alat Internet oglašavanja” naziv je radionice koja će se održati u srijedu, 7. studenog 2018. u Mostaru. Na radionici ćete saznati sve detalje o postavljanju i optimizaciji Google Ads kampanja. Voditelj radionice je Ivan Mandić, certificirani stručnjak za Google Ads i Google Analytics alate. Osvojio je Young Lions B&H 2018 u kategoriji Digital, a posljednjih šest godina radi u digitalnoj agenciji Degordian u uredima u Zagrebu i Mostaru. Organizator radionice je Apriori BH – Agencija za profesionalno usavršavanje, a program i prijavu za radionicu možete pronaći na www.apriori.ba