Rally for Heroes dolazi u Bosnu i Hercegovinu

Britansko veleposlanstvo Sarajevo poziva na druženje sa sudionicima humanitarne vožnje Rally for Heroes u utorak, 7. kolovoza:

od 13:00 do 15:00 sati na Španjolskom trgu u Mostaru;

od 19:00 do 21:00 sat na Trgu djece Sarajeva (ispred BBI) u Sarajevu.

Rally for Heroes je krenuo iz Londona ka Doveru, odakle će dalje nastaviti ka kontinentalnom dijelu Europe. Tijekom 10 dana putovanja, 60 vozila će proći kroz 10 zemalja i prijeći 5000 km u čast palih britanskih vojnika.

Riječ je o humanitarnoj vožnji, a sva prikupljena sredstva bit će dodijeljena Udruzi SSAFA, jednoj od najstarijih humanitarnih organizacija, koja pruža podršku britanskim vojnicima i njihovim obiteljima.

Rally for Heroes se organizira svake dvije godine, a ovo je peti po redu. U njemu sudjeluju pripadnici Britanskih oružanih snaga, veterani, ali i civili koje povezuju ljubav prema automobilima i želja da podrže Oružane snage.

Rally for Heroes će 7.-8. kolovoza prolaziti kroz Bosnu i Hercegovinu, a građani Mostara i Sarajeva će imati priliku pogledati vozila i pobliže se upoznati s njima.

Događaji su organizirani u suradnji sa Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, Ministarstvom obrane Bosne i Hercegovine, Upravom Grada Mostara i Upravom Grada Sarajeva, a medijski partneri su BHRT, Oslobođenje, RSG Radio, Antena Sarajevo, bljesak.info, klix.ba i Naša TV.