“Ranjeni” Zagreb stiže u Ljubuški po treću pobjedu

U Ljubuškom je u utorak na rasporedu novi rukometni spektakl. Izviđač Croatia osiguranju u četvrtom kolu SEHA lige u goste dolazi PPD Zagreb, velikan europskog rukometa. Iako je protivnik vrhunski, u Izviđaču se unaprijed ne predaju.

Hrvatski prvak poražen je tijekom vikenda u Ligi prvaka u Sloveniji, a u Hercegovinu dolazi kao veliki favorit protiv momčadi koja je zabilježila tri poraza u prva tri nastupa u regionalnom natjecanju.

“Pomalo je suludo reći da ćemo se pokušati ‘izvlačiti’ protiv Zagreba u pokušaju osvajanja naših prvih bodova, ali mislim da imamo određene šanse. Potrudit ćemo se u domaćem ambijentu pokušati pobijediti. Trebamo iskoristiti situaciju jer su oni nedavno igrali u Celju, gdje su na kraju pomalo nesretno izgubili. Vjerujem da su malo ‘ranjeni’, putovali su 600 km iz Celja do Ljubuškog i tu moramo tražiti svoju priliku”, najavio je trener “Skauta” Zdenko Grbavac.

Na jednoj strani mladi rukometaši Izviđača, a na drugoj svjetska imena poput Igora Vorija i Zlatka Horvata. Domaći priznaju da ima treme: “Vjerujem da uz podršku pune dvorane naša mlada ekipa može pobijediti ako se budemo borili kao protiv Celja”, rekao je igrač domaćih Josip Šarac.

Utakmica se igra u 17 sati. Cijena karte je 5 konvertibilnih maraka. Ulaz za djecu je besplatan.