Širokobriješka “Večer s gospodarstvenicima”

U ponedjeljak 26. veljače 2018. godine, s početkom u 19.00 sati u hotelu “Park” u Širokom Brijegu održat će se tradicionalni susret “Večer s gospodarstvenicima“.

Središnja tema ovogodišnjega susreta je “Gospodarstvenici i prostorno planiranje“, s posebnim osvrtom na Projekt brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Grude – Granica RH i aktualne prostorno-urbanističke planove.

Ujedno će to biti i prigoda za upoznavanje gospodarstvenika s najnovijim Izvješćem o stanju gospodarstva u Širokom Brijegu i Županiji, o aktualnim projektima, EU fondovima i mogućnostima za apliciranje projekata od strane poduzetnika.

Program radnoga dijela susreta:
Pregled stanja gospodarstva Širokoga Brijega i Županije,
Prezentacija projekta brze ceste Mostar – Široki Brijeg – Grude – Granica RH i aktualni prostorno-urbanističkih planovi,
EU fondovi i poduzetnici, prezentacija projekta ADRIATIC CANYONING,
Pitanja i prijedlozi gospodarstvenika
Pozivamo sve širokobriješke gospodarstvenike da se odazovu i dođu na ovaj tradicionalni susret te da zajednički tražimo načine za daljnji razvitak gospodarstva i ljepši život u Širokom Brijegu, navode iz Gradske uprave Širokoga Brijega.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Uredu gradonačelnika na tel: 039/702-826, ili na e-mail: ured.gradonacelnika@sirokibrijeg.ba.

Izvor: jabuka.tv