Slišković: Nismo zaslužili pobjedu

Na press konferenciji za medije održanoj poslije utakmice Lige za prvaka BiH u kojoj su Zrinjski i Radnik odigrali 1:1 trener Radnika Mladen Žižović bio je vidno zadovoljan rezultatom.

Žižović je istaknuo da je očekivao ovakvu utakmicu te da su uz malo sreće postignuli gol u prvom poluvremenu s kojim su na odmor otišli s prednosti.

“Nakon nepažnje i ofenzivne igre Zrinjskog primili smo taj gol. Zadnjih deset minuta se ekipa tek probudila i nešto pokušala”, istaknuo je Žižović.

Blaž Slišković rekao je kako je Zrinjski bio neprepoznatljiv, ali da se tu osjećao i umor od terena iz Banje Luke te da je Zrinjski trebao igrati mnogo kvalitetnije ako se misli boriti za prvo mjesto.

“Prvih desetak minuta nismo ušli u utakmicu kako smo se dogovorili i odmah smo kažnjeni tako da se bilo teže vraćati u utakmicu. Gol za izjednačavanje na vrijeme je postignut, ali nije bilo snage i nekog dodatnog poleta za neki preokret, nadati je se da će se ekipa oporaviti do Želje i psihički i fizički i nastaviti jakim tempom”, istaknuo je Slišković.

Izvor: pogled.ba