U srijedu humanitarni koncert za djecu u organizaciji UG Naša djeca-Our kids

UG “Naša djeca-Our kids” uz podršku prijatelja, glazbenika i plesnih klubova i ove godine organizira koncert “Pjesmom i plesom za Našu djecu” pod sloganom „Dobro se dobrima vraća“.

Ove godine obilježavaju petu godinu organizacije humanitarnog koncerta, koji će se održati na dan 6.12.2017. godine u dvorani Narodnog pozorišta Mostar. Koncert počinje u 18:00 sati. Karte će se prodavati po simboličnoj cijeni u iznosu od 6,00 KM., a sve sredstva od koncerta usmjerit će se u realizaciju humanitarne misije i projektnih aktivnosti Udruge.

Kao i prethodnih godina podršku koncertu dati će brojni plesni klubovi i prijatelji Udruženja, a ove godine i poznati glazbenici. Partneri u organizaciji koncerta su Narodno pozorište grada Mostara, Rock Škola Mostar, Sportski savez grada Mostara, Preporod, slastičarna „Inga torte“.

Koncert „Plešimo za Našu djecu“ ponuditi će kulturno – zabavni program, kao i specijalne goste poput predstavnika naše države na Eurosongu Dalal Midhad-Talakić i Fuad Backović Deen, ali i Adnana Jerlagića, Anida Čušića, Lola Klaunovi i dr. Posjetitelji će imati priliku na koncertu da vide spoj različitih plesnih koreografija i glazbene izvedbe.

„Naši sugrađani, donatori i prijatelji daju nam snagu i mogućnosti da ustrajemo u realizaciji naše humanitarne misije za pomoć naših korisnika. Spoznajom da se Dobro dobrim vraća, vjerujemo u dobročinstvo, dalju podršku i pomoć naših sugrađana“, kazala je Aida Kajan predstavnica Udruge.

“Naša djeca” djeluje kao prijatelj djeci bez roditeljskog staranja i osobama sa razvojnim teškoćama, osobito omladincima koji nakon osamnaest godina napuštaju dječje domove i moraju samostalno nastaviti život. Kroz realizaciju svoje humanitarne misije i projektnih aktivnosti pružaju podršku djeci unutar Domova i Zavoda kao vanjski suradnici, također realiziraju projekte osnaživanja i radnog osposobljavanja omladine, kao i projekt samostalnog stanovanja uz podršku čiji je cilj djelomična do potpuna samostalnost.

U narednom periodu kroz svoje humanitarne aktivnosti i događaje nastojati će osigurati sredstva za osiguravanje cjeloživotne stambene jedinice „Siguran dom“ za omladince koji pripadaju populaciji osoba sa invaliditetom i koji trebaju cjeloživotnu podršku i osobnu asistenciju. Udruge poput „Naše djece“ u svojoj humanitarnoj misiji realiziraju društveno korisne projekte koji zavrjeđuju podršku svih nas.