Studentima Sveučilišta u Mostaru 12 tisuća ulaznica za predstave HNK-a Mostar

Promocija projekta „Studenti za HNK Mostar, HNK Mostar za studente“ organiziranog u suradnji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru sa Hrvatskim narodnim kazalištem u Mostaru bit će održana u srijedu, 25. listopada 2017. godine s početkom u 13 sati u amfiteatru Ekonomskog fakulteta.

Nazočnima će se obratiti rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić, ravnatelj Hrvatskog narodnog kazališta, Ivan Vukoja, te predsjednik Studentskog zbora, Marko Džoić.

Cilj kampanje je prije svega popularizacija kazališta među mostarskom studentskom populacijom i na ovaj način želi se prikazati kao mjesto gdje se i mlad čovjek može zabaviti. Upravo tim povodom studentima će preko Studentskog zbora biti podijeljeno 12 tisuća besplatnih ulaznica za repertoarske predstave HNK-a Mostar u sezoni 2017./2018. godine.

Projekt je pokrenut s ciljem jačanja resursa dvije organizacije od iznimnog nacionalnog, znanstvenog i kulturnog značaja za Hrvate u Bosni i Hercegovini – Sveučilišta u Mostaru i Hrvatskog narodnog kazališta Mostar.