Svečano otvoren shopping centar Hercegovina Promet u Mostaru

Od petka je Mostar bogatiji za shopping centar Hercegovina Promet izgrađen po najvišim standardima, savršeno se uklapajući u ambijent industrijske zone Bišće polje.

Svojim modernim izgledom, raznovrsnom i diferenciranom ponudom te savršenim omjerom cijene i kvalitete, Centar pretendira postati idealno mjesto obiteljske kupovine.

Slogan “Sve na jednom mjestu” u potpunosti oslikava viziju i misiju menadžmenta firme da u cijelosti udovolji zahtjevima i potrebama diferenciranih kategorija kupaca krajnje i poslovne potrošnje, u čemu i uspijeva. Naime, na prostoru od oko 2500 kvadratnih metara, pored hipermarketa i mesnice, Centar raspolaže suvremeno opremljenom dječjom igraonicom KIDSland i butikom dječje opreme i odjeće BABYland, modernom i raznovrsnom ponudom bijele tehnike i kućanskih aparata (DOMOD) te poslovnicama Ziraat Bank i BH Pošte.

Posebno izdvajamo jednu od ključnih kompetencija Centra – restoran NATURE koji će, uz prirodni ambijent i vrhunsku hranu i uslugu, zasigurno postati omiljeno mjesto za gastronomsko uživanje, predah i relaksaciju stanovnika Mostara i putnika namjernika.

“Zadovoljstvo kupovine krajnjih kupaca je naš primarni cilj. To ćemo postići kvalitetom i raznolikom ponudom, dominantno baziranom na domaćim proizvodima, uz povoljne cijene, a sve to u vrlo modernom ambijentu”, izjavio je vlasnik i generalni direktor kompanije Hercegovina promet, g. Salko Frenjo.

Najavio je da se u bliskoj budućnosti može očekivati i realizacija novih poslovnih pothvata, čime će broj zaposlenika firme u odnosu na dosadašnjih 120 značajno rasti te pozvao na suradnju i sve bh. tvrtke čiji se proizvodi još nisu našli pod “krovom” Centra, pretendirajući da se zajedničkim snagama, favorizirajući kvalitetu i reagibilnost na zahtjeve kupaca uz povoljne cijene, mogu značajno unaprijediti makroekonomski indikatori zemlje.

Odlične cijene, mnoštvo posebnih akcija, program za najmlađe uz razne animacije, sjajne degustacije i mnogobrojni poklon-paketi samo su neke od aktivnosti koje su obilježile današnje svečano otvaranje kojem je prisustvovalo par tisuća gostiju.

Ako ste ljubitelji dobre kupovine, preferirate domaće proizvode i sve to na jednom mjestu, onda je SC Hercegovina Promet mjesto Vaše idealne kupovine.

Hercegovina Promet // Uvijek uz Vas!

Sponzorirani tekst