Tomislavgrad: S otvorenjem “Stridon” trgovine, otvorena i nova radna mjesta

U Tomislavgradu je svečano otvoren novi koncept trgovine – Stridon veleprodaja/maloprodaja/HoReca shop, a svečanosti su se odazvali brojni uzvanici iz Hercegbosanske županije.

Objekt je stavljen u funkciju svečanim presjecanjem vrpce od strane vlasnika Stridona gospodina Jure Krstanovića i načelnika općine Tomislavgrad Ivana Vukadina koji je pozdravio ovaj poslovni iskorak i zapošljavanje ljudi u ovom kraju, a blagoslov i prigodnu molitvu izrekao je duvanjski svećenik fra Gabrijel Mioč.

I ovoga puta pokazali su svoj humanitarni karakter, misleći na one najpotrebitije u društvu, pa je u suradnji s Udrugom Kap ljubavi, darovano 10 obitelji s poklon paketima hrane, u vrijednosti 200 KM.
Riječi zahvale na darovanim paketima, uputio je voditelj te Udruge fra Jozo Radoš Đoka zahvalivši i na svoj ranijoj pomoći koji je gospodin Krstanović pružao socijalno ugroženim obiteljima.

Nakon formalonog dijela, svi zajedno obišli su novi poslovni objekt te ostvarili svoje prve kupovine, a neki su osvoiili i vrijedne nagrade, nakon čega su se okrijepili uz pripremljeni švedski stol te nastavili s ugodnim druženjem.

U novootvorenoj trgovini bit će zaposleno oko dvadeset djelatnika, a kako je već ranije rečeno, ponuda će zadovoljiti sve potrebe, od domaćice do ugostitelja. Tu je najbolji izbor piva, vina te svih ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i odlična gastro ponuda konzerviranog voća, povrća, smrznutih proizvoda, polugotovih proizvoda, domaćeg svježeg mesa, ugostiteljskog inventara i drugog asortimana. Za ugostitelje će biti organizirana dostava do njihovih objekata. U svom obraćanju uzvanicima, ovaj duvanjski gospodarstvenik najavio je daljnja ulaganja u ovaj kraj, a posebno je istaknuo pokretanje sirane u njegovoj rodnoj Šujici, što je popraćeno pljeskom svih nazočnih.