Tragičan poraz Brownsa, Saintsi se izvukli

Drew Brees i New Orleans Saintsi trebali su deset minuta kako bi pokvarali slavlje Brownsa. Wil Lutz pogodio je 44 yarda FG 21 sekundu prije kraja utakmice. Brownsi su uspjeli unatoč kratkom vremenu doći do mjesta za FG, ali promašili su u posljednjim sekundama FG za izjednačenje, završilo je pobjedom Saintsa 21:18, tako se nastavio niz bez pobjede od 19 utakmica zaredom.

“Ovo su utakmice u kojima tražimo svoj identitet”, izjavio je Brees. Saintsi nisu imali više od tri poena tek 8:41 prije kraja utakmice kada je WR Michael Thomas uhvatio TD. “Ovo su utakmice za koje kažete kako niste bili najbolji, ali ste pronašli način do pobjede.” Bio je ovo još jedan raspad sistema za Brownse.

Kicker Zane Gonzalez promašio je dva extra pointa, a promašio je i dva FG-a, samo tjedan danan nakon prve utakmice i njegovog blokiranog šuta za pobjedu u prvom tjednu protiv Pittsburgh Steelersa. Osim toga Brownsi su imali još nekoliko grešaka. DB Derrick Kindred imao holding penalty kod akcije koja bi značila kraj posjeda za Siantse. Tyrod Taylor je imao INT.

Brees je završio utakmicu 28-35 za 243 yarad i dva TD-a. Michael Thomas uhvatio je 12 dodavanja za 89 yardi. Taylor je iamo 22-30 za 246 yardi jedan INT i jedan INT. Jarvis Landri uhvatio je pet lopti za 69 yardi.

Izvor: nflbalkan.com