Mostar: Tržni centar Bingo zasjao u novom ruhu

Na prigodnoj svečanosti u petak, 13. listopada je otvoren obnovljeni tržni centar Bingo u Mostaru, koji je u potpunosti izgorio u velikom požaru u travnju ove godine. Presijecanjem vrpce simbolično su novi Bingo otvorili predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, Edin Mušić, glavna savjetnica gradonačelnika Mostara, Radmila Komadina i zaposlenici Binga.

Tržni centar Bingo zapošljava više od stotinu radnika, najveći je i najmodernije opremljen centar te tvrtke na području Hercegovine, izjavila je voditeljica odjela marketinga tvrtke Bingo d.o.o. Tatjana Paunoski.

Dodala je kako se novoizgrađeni trgovački centar prostire na 11.660 metara kvadratnih, od čega supermarket s više od 50.000 artikala zauzima površinu od 9.000 kvadrata.

U sklopu objekta nalaze se igraonica za djecu, moderno uređen restoran te poslovni prostori koji su i ranije bili u centru.

Glavna savjetnica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina naglasila je kako Bingo za Mostar ima veliko značenje jer zapošljava gotovo dvije stotine radnika.

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, Edin Mušić pohvalio je tuzlansku tvrtku što je u samo šest mjeseci otkad je stari Bingo izgorio do temelja, iz pepela podigla novi i bolji objekt.

“Čestitam vlasniku i svim njegovim suradnicima i želim im puno sreće i uspjeha u daljnjem radu”, izjavio je Mušić.

U okviru svečanosti otvaranja novog Binga priređen je bogat zabavni program, promocije, degustacije te podjela poklon paketa za posjetitelje.

Izvor: Fena
Foto: Anadolija