Udruga Uvijek vjerni organizira odlazak na utakmicu Hrvatska – Grčka

Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni – Herceg Bosna“ organizira 9.10.2017 za svoje članove odlazak autobusom u Zagreb na utakmicu Hrvatska – Grčka. Prijevoz će biti organiziran iz svih gradova Herceg Bosne.

Polazak autobusima je u ranim jutarnjim satima u četvrtak 9. 11. 2017. Putuje se najbržom rutom i autocestom. Po dolasku u Zagreb uslijedit će druženje s navijačima u središtu grada kod kafića Cosmopolitan u Bogovićevoj ulici. Nakon toga će se krenuti prema Maksimiru i poslije utakmice planiran je povratak autobusima.

Prijave za ulaznice i putovanje na utakmicu protiv Grčke u Zagreb su do subote 4.11. do 21h. Broj mjesta je ograničen, stoga javite se na vrijeme.

Članovi i navijače neka se jave svojim povjerenicima ili na stranicu uvijekvjerni.info, mail marketing@uvijekvjerni.info i telefon: 063 670 035 ili
063 413 464.

Također, važna napomena je ta kako se odlukom Fife i nacionalnih saveza odustalo od odlaska gostujućih navijača i hrvatski navijači neće imati pravo na kupovinu ulaznica u Grčkoj niti će biti organiziran odlazak.

Obavijest za članove koji idu u Zagreb na utakmicu u svom aranžmanu:

Okupljanje za članove će biti u caffe bar-u “Cosmopolitan” na križanju Bogovićeve i Gajeve ulice u 12h, a dobrodošli ste i ako dođete ranije.

Ako nekome treba osigurati smještaj u gradu, slobodno se javite na telefon: 098 919 34 00 – Damir

“Veselimo se Vašem dolasku i očekujemo glasnu i primjerenu podršku našoj reprezentaciji” stoji na kraju priopćenja Udruge navijača hrvatske reprezentacije “Uvijek vjerni”.