Uskoro započinje velika potraga za mladencima!

Početkom korizme zahuktavaju se završne pripreme za već tradicionalni Sajam vjenčanja, a regiju krase reklamni plakati s kojih nam se smiješi nasmijana mladenka okrunjena u čarobni boho stil. Ovogodišnji Sajam održava se 6. i 7.4.2019. na starom mjestu, Herceg Etno selu kraj Međugorja.

Već uhodana ekipa devetu godinu za redom predstavlja nam najnovije trendove iz svijeta vjenčanja i pratećih djelatnosti a ove godine uhvatili su se u koštac s potragom za najmaštovitijim ali i najsretnijim mladencima koji će osvojiti vjenčanje o kakvom su sanjali. Organizatori će u suradnji s partnerima i sponzorima, jednom sretnom paru pokloniti gotovo sve potrebno za organizaciju vjenčanja, a proglašenje imena biti će na Sajmu vjenčanja, u sklopu nagradne igre “Naj mladenci”. No, na više informacija ćemo morati još malo pričekati!

Na idiličnoj lokaciji HERCEG Etno sela u Međugorju, uz obilje smijeha i dobrih vibracija, okupio se mali, ali vrhunski tim profesionalaca koji su ponovno stvorili veličanstvenu najavu za ovogodišnji Sajam! Lice kampanje za Sajam vjenčanja 2019. je mlada studentica iz Ljubuškog Anita Šimić u veličanstvenoj vjenčanici Amy branda Riki Dalal iz Salon vjenčanica Diosa. Anitinu ljepotu make upom brenda trend IT UP! iz dm-a, naglasila je vizažistica Zdenka Ostojić (Make up by Zdenka), a cvjetnim vjenčićem uokvirila INOVA DECOR. Romantičnu i vrlo modernu frizuru napravile su vješte ruke frizerki iz Vip Saloona. A tim INOVA DECOR-a osmislio je bajkovite cvjetne dekoracije te smjestio Anitu na cvjetnu ljuljačku koja može biti poseban detalj i na vašem vjenčanju.

Prepoznatljiv fotografski potpis kampanji stavio je Tomo Miličević iz Foto Light Studio koji je i ove godine zadužen fotoaparatom uhvatiti najbolje trenutke.

Svi budući mladenci koji su u pripremama vjenčanih svečanosti svakako neka zapamte ovaj datum, 6. i 7.4.2019., i ne propuste 9. Sajam vjenčanja koji će im i ove godine olakšati potragu za idealnim detaljima njihova vjenčanja, ali i predstaviti neke novitete. Bogat sajamski program poput predavanja, edukacija, nagradnih igara, modnih revija te popusti kod svih izlagača razlog su više za posjetiti ovu dvodnevnu manifestaciju. Sajam osigurava Croatia Osiguranje koje je jedan od partnera sajma, a ujedno će svim posjetiteljima ponuditi police osiguranja raznih namjena. Tvrtka dm pripremila je posebne pogodnosti za sve posjetitelje, a Meggle u svom romantičnom Chia korneru kreirat će idealnu foto pozadinu na romantičnoj klupi za dvoje. Kraš će svojim proizvodima sa dugom tradicijom zasladiti cijelu priču, a partner sajma je i tvrtka Džajić commerce koja je jedan od vodećih i ponajboljih distributera prehrambenih proizvoda.

Više informacija o sajmu pratite na službenoj Facebook i Instagram stranici: Sajam vjenčanja BiH.