Veliki humanitarni događaj u Šujici

U petak je u Šujici, u organizaciji Zaklade “Dr. Franjo Nevistić” iz Zagreba, održan veliki humanitarni sportsko-glazbeni događaj na kojem su prikupljana sredstva za obnovu sportske dvorane u osnovnoj školi u Šujici. Ovaj događaj okupio je veliki broj uglednih gostiju iz društveno-političkog i javnog života. Ispred osnovne škole u Šujici otvoreno je novouređeno vanjsko sportsko igralište.

Nakon otvaranja sportskog igrališta, na stadionu Dila odigrana je humanitarna utakmica na kojoj su sudjelovale “Humane zvijezde”, reprezentacija svećenika Hrvatske, reprezentacija Hercegbosanske županije i veterani Šujice. Za reprezentaciju Hercegbosanske županije igrao je i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović.

Za ekipu “Humanih zvijezda” nastupio je, među ostalima, i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a predvodio ju je legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević.

Nakon završetka sportskog dijela upriličena je dodjela zahvalnica sudionicima turnira, a zatim i humanitarni koncert Miroslava Škore.