Veliki koncert Miroslava Škore u Herceg Etno selu Međugorje

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro održat će veliki koncert nakon dugih 7 godina u prekrasnom amfiteatru Herceg Etno sela. Koncert je najavljen za petak, 3.kolovoza 2018. godine s početkom u 20:30 sati, pod pokroviteljstvom Džajić Commercea, Elektroprivrede HZHB i Lede.

Škoro je omiljen i rado viđen gost u Hercegovini na mnogim manifestacijama i događanjima.

Na svojstven način, u dvosatnom program zabavljat će publiku te otpjevati neke od svojih najvećih hitova poput “Šumi, šumi, javore”, “Sude mi”, “Ne vjeruje srce pameti”, “Ne dirajte mi ravnicu”, a i neke novije pjesme.

Miroslav Škoro rođen je Osijeku 1962. godine. Iako doktor ekonomskih znanosti, svoju karijeru je gradio na stihovima, izdao je 12 albuma na kojima se nalaze neki od najljepših stihova ikad posvećenih ljubavi i domovini.

Svoju kreativnost izražavao je i na drugim poljima pa je tako osmislio i bio voditelj dviju zabavno-glazbenih emisija “Država, selo, grad” i “Pjevaj moju pjesmu”. Škoro je omiljen među domaćom publikom te uspješno puni dvorane diljem regije, kao i u dijaspori.

Ovaj koncert uvertira je u veliku turneju povodom proslave 30 godina postojanja bezvremenskog hita “Ne dirajte mi ravnicu” koja će započeti sa koncertom na zagrebačkom Stadionu Maksimir.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti preko sustava kupikartu.ba ili na recepciji Herceg Etno sela te na info pultu Mepas Malla u Mostaru.