Više od 70 nagrada za posjetitelje Festivala vjenčanja “Moj dan iz snova”

Festival vjenčanja “Moj dan iz snova” održat će se 11. travnja 2018. godine u dvorani Queen u Hotelu Mepas u Mostaru. Program počinje u 13:00 i traje do 21:00.

Pored bogatog i raznovrsnog programa, posjetitelje očekuje i revija vjenčanica, svečanih haljina i odijela koja počinje u 18:00. Ulaz je besplatan, i za festival i za reviju.

Pored revije, bit će održane edukacije, radionice, popusti na određene proizvode, degustacije, predstavljanje izlagača i njihovih ponuda, brojne nagrade te mnoštvo toga. Svakih sat vremena održavat će se tombole, a posjetitelje očekuje više od 70 bogatih nagrada.

Glavne nagrade dodjeljuju se nakon revije, a to su najam vjenčanice u Salonu vjenčanica Hill’s te najam svečane haljine u Modnom studiju I DO. Osvojite sat iz bogate ponude Zerro satovi, noćenje u Hotelu Ilidža za dvije osobe s korištenjem bazena i fitnesa, poklon bonove, kao i mnoštvo drugih bogatih nagrada. Wiener osiguranje nagrađuje policama za putno zdravstveno osiguranje.

Očekuju Vas i radionice: besplatna šminkanja, tretmani lica, njega kose, oblikovanje i uređivanje obrva, geliranje noktiju i još mnogo toga.

No nagrade nisu jedino što Vas očekuje. Tu je više od 50 izlagača koji će se predstaviti sa svojom ponudom, a očekuju Vas i popusti na određene proizvode.

Degustirat ćete i vino, slastice, čokoladu, Bristot coffee, Nesscafe te se zabaviti uz odličnu glazbu, bogat catering i savršene nagrade sponzora, partnera i izlagača.

Zabilježite datum, dođite na Festival vjenčanja i provedite dan iz snova.