Zaštitno lice 8. Sajma vjenčanja modna blogerica Lucija Kontić

Već osmu godinu zaredom Sajam vjenčanja u Međugorju nezaobilazno je događanje za sve mladence koji pripremaju vjenčanja, ali i za sve one koji se bave organizacijom tog posebnog dana. Sajam vjenčanja je mjesto gdje se postavljaju novi trendovi te su organizatori ove godine, prateći trendove, za zaštitno lice odabrali pravu influencericu, modnu blogericu Luciju Kontić, poznatiju kao #gingerellica.

Lucija na svom Instagram profilu, na kojem ima gotovo 60 tisuća pratitelja, i na Facebook profilu spaja nespojivo, znanost i modu. ali čini to vrlo dobro. Njezin romantični, chic stil prepoznali su mnogi, a nas je očarao na prvu. Vatreno crvena kosa, sanjive oči i neopisivi šarm ponajbolje opisuju ovu prekrasnu djevojku.

Kako to poznate blogerice i čine, Luce se na snimanje osvrnula dirljivom posvetom i na svom Instragramu.

Snimanje je održano u Ljubuškom na nekoliko vrlo zanimljivih i atraktivnih lokacija koje je ekipa obilazila cijelog dana. Za Lucijinu frizuru pobrinuli su se stručnjaci iz Vip saloona, tretirajći njenu crvenu kosu vrhunskim proizvodima, nakon čega su je oblikovali u lepršave lokne. Make up artistica Zdenka Ostojić Luciji je odabrala make up sa crvenim ružom, a cjelokupan styling upotpunjen je prekrasnom vjenčanicom s remenom u struku najnovijeg modela iz Salona LaPerla u kojem je Lucija utjelovila modernu, ali prije svega romantičnu mladenku.

Fotograf Saša Tomić snimio je više od 600 fotografija, posebnih, magičnih, romatičnih, od kojih je doista bilo jako teško odabrati onu najljepšu, stoga možete pogledati nekoliko fotografija sa snimanja i barem djelomično osjetiti djelić ugođaja sa seta.

Oldtimer, bijeli Rolls Royce, u vlasništvu Luksuznih vjenčanja rent-a-car, u kakvom se nekad vozila i princeza Lady Di, dio je jedne scene sa snimanja, kao i cvjetni vrt u kojem je ekipa iz Cvjetnog ateljea Hedera postavila bajkovitu cvjetnu sjenicu.

Na kraju je nekoliko fotografija nastalo u napuštenoj kući, dekoriranoj starinskim svijećnjacima i plamenom svijeća. Pun pogodak za sve buduće mladence koji traže idealnu lokaciju za umjetničke fotografije sa svog vjenčanja.

Uigrana ekipa odlično se zabavljala na snimanju te nam na najbolji mogući način natuknula što nas očekuje na Sajmu.

Sajam vjenčanja se i ove godine održava na dobro nam poznatoj lokaciji, u Herceg Etno selu, i to 17. i 18. ožujka 2018. godine. Važnost Sajma vjenčanja i ove su godine prepoznali poznati i jaki brendovi: Generalni sponzor NAMEX i službena voda LEDA te partneri CROATIA OSIGURANJE i DM, LA PERLA salon vjenčanica, VIP SALOON, LIGHT STUDIO te MAKE UP by ZDENKA koji će svim mladencima pomoći pri organizaciji njihovog dana vjenčanja, ali i budućeg bračnog života.

Naravno, uz već spomenute sponzore i partnere, na Sajmu ćete moći pronaći sve najutjecajnije i najvažnije izlagače iz branše organizacije vjenčanja, stoga zabilježite datum i posjetite Sajam vjenčanja!

Sve novosti vezane uz Sajam vjenčanja možete pratiti na službenoj Facebook stranici.