Zavidan uspjeh: 31 medalja za članove judo kluba Borsa

Proteklog vikenda pomladak judo kluba Borsa nastupio je na međunarodnim judo turnirima održanim u Dubrovniku i Skadru. Na otvorenom prvenstvu Dubrovačko-Neretvanske županije nastupilo je 200 natjecatelja iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Članovi judo kluba Borsa ostvarili su odlične rezultate osvojivši čak 15 medalja i ekipno 4.mjesto.

Dubrovnik:
Zlato: Fran Zadro, Tvrtko Slokar, Sara Simić i Martino Ćorić (zlato i u konkurenciji starijih).
Srebro: Fran Zadro (uzrasti starijih), Robert Halajkijević, Sara Simić (uzrasti starijih), Petra Jovanović (srebro i u konkurenciji starijih) i Ivan Marušić.
Bronca: Robert Halajkijević (uzrasti starijih), Nika Miličević (bronca i u konkurenciji starijih) i Ivan Marušić (uzrasti starijih).

Nakon završetka natjecanja ekipa se zaputila u Skadar (Albanija) na međunarodni judo turnir Kup Majke Tereze. Treneri su iskoristili priliku pa su djecu poveli u obilazak Budve, Bara, Tivta te na koncu i Skadra.

Na međunarodnom turniru Kup Majke Tereze nastupilo je oko 200 natjecatelja iz 6 zemalja, a članovi judo kluba Borsa ponovno su zablistali i osvojili 16 medalja.
Zlato: Nika Miličević (zlato i u konkurenciji starijih), Petra Jovanović i Sara Simić.
Srebro: Petra Jovanović (uzrasti starijih), Sara Simić (uzrasti starijih), Robert Halajkijević, Fran Zadro i Martino Ćorić.
Bronca: Ivan Marušić (bronca i u konkurencija starijih), Tvrtko Slokar (bronca i u konkurencija starijih), Robert Halajkijević (uzrasti starijih), Fran Zadro (uzrasti starijih) i Martino Ćorić (uzrasti starijih).

Za manje od 2 tjedna grad Mostar bit će domaćin velike sportske manifestacije Borsa OPEN koja će okupiti više od 1000 natjecatelja iz 32 zemlje svijeta.