Zavirite u salon namještaja Ivanković

Jedan od najpoznatijih salona namještaja na području Hercegovine – salon namještaja Ivanković svojim dugogodišnjim iskustvom i posebno biranom ponudom privlači kupce širom BiH i okolo. Svi dobro znaju kako u salonu namještaja Ivanković mogu pronaći ideje i inspiraciju za svoj dom, a pri tome biti sigurni u kvalitetnu i dobru uslugu.

Salon namještaja Ivanković konstantno upotpunjuje i obogaćuje svoju ponudu novim modelima renomiranih dobavljača koji se ističu svojim dizajnom i kvalitetom. Tako možete naići na namještaj prestižnih europskih brandova kao što su Rauch i Matis.

Ako želite biti u korak sa najnovijim trendovima u industriji namještaja onda svakako birajte komade namještaja u salonu Ivanković, od modernih i klasičnih do rustikalnih linija za svaku prostoriju Vašeg doma. A novi trendovi sezone jasno i glasno kažu – žarke boje! Žuti dvosjed ili tirkizna fotelja u dnevnom boravku popravit će Vaše raspoloženje kada uđete u prostoriju. Pustite žive, vesele boje da dominiraju, pričaju priču i oboje svakodnevnicu.

Uz veliki izbor namještaja, salon Ivanković jedini je na ovom prostoru koji nudi mogućnost montaže i prijevoza kako bi svojim kupcima osigurao kompletnu uslugu. Za veliki dio asortimana dostava je moguća već u roku od 48 sati od dana narudžbe.

Ekskluzivnom i temeljitom prezentacijom proizvoda u prodajnim salonima u Širokom Brijegu, Mostaru i Trebinju, educirano, strpljivo i ljubazno osoblje Vam pomaže lakše donijeti ispravnu odluku pri izboru proizvoda. Za ugodne trenutke na Vašoj terasi tu je i kvalitetan vrtni program od ratana koji je trenutačno snižen na 50% na ljetnoj akciji. Sve detaljne informacije možete pronaći na Facebook i Internet stranici www.ivankovicnamjestaj.com.

Lako je birati dobro u salonu namještaja Ivanković u Širokom Brijegu, Mostaru i Trebinju.

Sponzorirani tekst