Zrinjski golovima Veselinovića i Bekrića porazio Gošk u Medulinu

U prvom susretu na ‘Medulin Cupu’ nogometaši Zrinjskog pobijedili su Gošk iz Gabele s 2:0, prenosi pogled ba.

Plemići do vodstva dolaze već nakon pet minuta igre. Nikić je srušio Filipovića u kaznenom prostoru, a Veselinović je siguran s bijele točke. Gošk je prvi put zaprijetio u 20. minuti kada je udarac Ereiza lako zaustavio Soldo.

U 36. minuti Rugašević je šutirao iznad gola. Tri minute kasnije za Gabeljane je ponovno pokušao Ereiz, ali je Soldo i sada dobro postavljen.

Nastavak utakmice je otvorenim novim pokušajem Ereiza koji je ovaj put izblokiran. Zrinjski je povećao prednost u 64. minuti. Marković je prošao po lijevoj strani, odigrao povratnu loptu za Bekrića koji majstorski pogađa.

Zrinjski je u 68. minuti ostao s igračem manje na terenu. Kadušić je kao posljednji igrač srušio Kneževića i morao je ranije napustiti igru.

Posljednju prigodu na susretu imao je Gošk u 80. minuti kada je Kolak sjajno zaustavio pokušaj Kneževića.

Zrinjski: Soldo (od 60. Kolak), Rugašević (od 60. Stanić), Galić (od 60. Kadušić), Jakovljević (od 60. Rodin), Barišić (od 60. Gojković), Čurjurić (od 46. Čirjak), Perišić (od 60. Savić), Bencun (od 46. Marković), Filipović (od 46. Hajdarević), Veselinović (od 60. Bekić).

Gošk: Kozić, Vego, Raguž, Đajić, Nikić, Medak, Hasanović, Mujkić, Aletić, Ereiz, Husić (još su igrali: Brkić, Hasanhodžić, Karamarko, Čolić, Kovačić, Vukoja, Bošković, Kulović, Knežević, Ramić, Prskalo).