Zrinjski u hercegovačkom derbiju bolji od Brotnja

Igrači HFC Zrinjski ostvarili su novu pobjedu pred dobro ispunjenom dvoranom. Mostarci su u hercegovačkom derbiju sa 5:1 bili bolji od Brotnja.

Zrinjski je poveo ekspresno. Suton je dobro iskoristio jednu odbijenu loptu i zabio slabijom nogom. Brotnjo se brzo vratilo u igru. Lijep pogodak zabio je Pantić. Nakon dva gola strijelci su malo usporili. Oba sastava su se mučila s prenošenjem lopte, ali se odigralo par prilika na obje strane, nešto je bolje propustio domaćin. Domaći su poveli u 13. minuti. Po oduzetoj lopti Zrinjski je odigrao brzu kontru. Mikulić je dobro pronašao Raguža kojem nije bilo teško poslati loptu u mrežu.

U nastavku utakmice Zrinjski je brzo povećao vodstvo na 3:1. Raguž je dao odličnu dugu loptu Drežnjaku koji je još bolje realizirao priliku. U 25. minuti Mikulić je zabio efektan gol petom na asistenciju kapetana Drežnjaka. Nakon toga neko vrijeme nije bilo uzbuđenja. Tek je u 38. minuti na igru s 5 igrača kod Brotnja Raguž kaznio poigravanje zadnjeg protivničkog igrača za 5:1. Do kraja susreta više nije bilo pogodaka.

Izvor: HFC Zrinjski