Zrinjski – Široki Brijeg samo na Našoj TV

Srijeda, 8. ožujka donosi prve susrete četvrtfinala Nogometnog kupa Bosne i Hercegovine. Utakmicu Zrinjskog i Širokog Brijega, koja počinje u 16 sati, gledajte u ekskluzivnom prijenosu na Našoj TV koji je omogućio HT Eronet.

“Zrinjski je favorit, aktualni prvak, trenutačno vodeća momčad lige i igra na domaćem terenu. Ali, s druge strane, i Široki Brijeg je također veliki klub, imamo kvalitetnu momčad i vjerujem da je došlo vrijeme da i nas rezultat nagradi”, kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera Širokog Brijega Goran Sablić.

Dok je Zrinjski lider prvenstva, Široki još pokušava osigurati Ligu za prvaka, pa mu je Kup jedina šansa za novi izlazak u Europsku ligu. Podsjetimo, samo pobjednik Kupa ide u Europu.

Trener Mostaraca Ivica Barbarić odredit će igrače na koje će računati u prvom ogledu četvrtfinala poslije treninga u utorak, ali se već zna da u Kupu pravo nastupa nemaju Kenan Pirić i Saša Kajkut. Naime, za razliku od Rijada Kobiljara, koji u prvom dijelu sezone u ovom natjecanju nije igrao za Olimpic, Pirić i Kajkut su upisali nastupe za Slobodu odnosno Krupu.