11. travnja posjetite Festival vjenčanja “Moj dan iz snova”

Posjetite najveći festival vjenčanja i ljepote, budite dio manifestacije Festival vjenčanja “Moj dan iz snova” i priuštite si zabavu kakvu zaslužujete.

11. travnja, dvorana Queen, Hotel Mepas u Mostaru, bit će mjesto zabave, druženja, razmjene infromacija te mjesto nabolje ponude za odličnu organizaciju Vašeg dana iz snova.

Festival vjenčanja počinje u 13:00 i traje do 21:00 i nezaobilazno je mjesto za sve mladence koji su u pripremi vjenčanja, ali i za sve one koji se bave organizacijom dana iz snova. Ulaz je besplatan za festival i za modnu reviju vjenčanica, odijela i svečanih haljina, a revija počinje u 19:00.

Zaštitno lice festivala je prekrasna Ana Bavrka koja će svojom ljepotom i optimizmom krasiti ovogodišnji Festival vjenčanja “Moj dan iz snova”.

Mostarska kompanija Sfera organizator je događaja, uz podršku Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanske županije. Organizatori su za sve posjetitelje pripremili osebujan sadržaj, edukacije, radionice, popuste na određene proizvode, degustacije, predstavljanje izlagača, brojne nagrade, modnu reviju vjenčanica i svečanih haljina te mnoštvo toga.

Tombole će se održavati svakih sat vremena, a posjetitelje očekuju raznovrsne nagrade sponzora, partnera i izlagača, a glavna nagrada je najam vjenčanice u Salonu vjenčanica Hill’s.

Zlatni sponzor festivala je Prolom voda. Svoj prvi kontakt sa svijetom Prolom voda ostvaruje kada otvorite bocu.

Srebrni sponzori su Farmasi i No+Vello Mostar. Farmasi je vodeća kozmetička marka u svijetu ljepote, kozmetike, zdravlja i prirode te njege za cijelu obitelj. No+Vello je svjetski lider u estetskim centrima koji je specijaliziran za fotoepilaciju i fotopomlađivanje.

Brončani sponzori: Salon vjenčanica Hill’s, Zzero watches, Wiener osiguranje.

Salon vjenčanica Hill’s, brend u BiH koji pruža savršenu uslugu i savršene modele vjenčanica. Zzero watches, najkvalitetniji satovi i narukvice oduševit će Vas na prvi pogled. Wiener osiguranje je stvorilo mrežu od preko 50 poslovnica širom BiH te posluje po najvišim standardima. Wiener osiguranje sretnim dobitnicima podijelit će police putnog zdravstvenog osiguranja.

Na Festivalu vjenčanja moći ćete pogledati najnovije kolekcije vjenčanica iz salona Atelier Sposa Sarajevo, Bakus Sposa Ljubuški, Diosa, Salon vjenčanica Hill’s, večernje haljine Salon I DO, La Kora Čapljina, Ninela Memić, Sandra Mičić, Josipa Perković, Lejla Tuzlić, muška svečana odijela Kuće mode Mostar i Di Caprio by Varteks te odabrati modele koji najviše odgovaraju Vašem stilu i ukusu.

Cvjetnu dekoraciju svog vjenčanja možete odabrati u ponudi Inova decor, Sorelle, LuLuci Decor, Cvjetni atelje Hedera koji će imati izloženu pagodu ispred Tržnog centra Mepas, a pozivnice i zahvalnice Love Paint. Svoju ponudu prezentirat će i AMI baloni.

Odabir slastica je posebno važan. Ne prepustite ništa slučaju nego odaberite ponudu Čokolada Mostar, Arnela kolačići i Slatki kutak Jablanica. Degustirat ćete njihove proizvode kako biste se uvjerili u savršenstvo i kvalitetu.

Vjenčane fotografije trajna su uspomena te shodno tome odaberite savršenog fotografa. Rezervirajte Šećerlama Weddings i Blink media. Svoje radove i bookove na festivalu će predstaviti i ostali fotografi s područja BiH.

Uživajte u svom savršenom danu. Posvetite pažnju dodatnim efektima. Ples na oblacima, Vjenčanje u sedmom nebu, Rent a light prezentirat će svoju savršenu ponudu.

Da biste zablistali na dan vjenčanja i bili savršeni, pobrinut će se beauty dio izlagača: Kozmetički salon Ivona, Marinela Rezo, Orbico, Lorelaj, Bella Mua by Lejla Zujo, Beauty Corner by Edina, Najda Topuz by Oriflame, Sarah unikatni nakit, Mateja Lončar, Lejla Habibija- threading obrva, Salon ljepote Perfect,Tehnomag.

Grupa Laguna i Dobre vibracije zadužene su za dobru zabavu. Glazba uživo doprinijet će opuštenosti i maksimalnom provodu.

Stomatološka ordinacija Irma Karadža Vaš će osmijeh učiniti još zanosnijim. Za udoban i kvalitetan san odaberite smao najbolje, a to je Moj san. Mališić ima bogatu i raznovrsnu ponudu koja će Vas naprosto oduševiti, a njihovu ponudu svakako pogledajte na festivalu.

Radobolja, Restoran MM, Svadbeni salon Afrodita predstavit će se također sa svojom raznovrsnom ponudom. Restoran MM pored prezentacije salona za sve posjetitelje pripremit će i catering, dok će Svadbeni salon Afrodita imati i degustaciju vina. Osim degustacije vina, degustirat ćete i Bristot kafu, kao i Nesscaffe, kao i savršene proizvode iz ponude Mrvica Cafe&Bakery.

Nakon savršenog dana, organizirajte i savršeno bračno putovanje. Pogledajte ponudu i prezentaciju Autoprevoz Mostar te putujte s osmijehom.

Festival vjenčanja ponudit će raznovrstan sadržaj. Tako ćete pored degustacija i izložbenog prostora sponzora i partnera, imati priliku posjetiti i Home decor kutak. U sklopu kutka prezentirat će se Maccao, Delux, Nobil, Elektro Jurić.

Tehnička podrška festivala je Dream Media. Partner je Mo-stars, kao i City Spa koji će posjetitelje obradovati određenim nagradama. Službeni vizažist festivala je Ema Handžar, dok je za profesionalno stiliziranje frizure zadužen Salon ljepote Inspiry.

Organizirajte vjenčanje na jednom mjestu. Posjetite Festival vjenčanja “Moj dan iz snova”, 11.04.2018. godine. Dvorana Queen, Hotel Mepas, Mostar.

Uživajte u ponudama, degustacijama, izložbenom prostoru, glazbi i svemu što su organizatori pripremili za Vas.