Akumulatorska snaga koja zaslužuje ime STIHL

STIHL Akumulatorski sistem COMPACT – 5 uređaja i bezbroj prednosti za sve privatne korisnike

Oni su tihi, snažni i jednostavni za korištenje.

Svih 5 akumulatorskih uređaja posjeduju snažne i istovremeno tihe električne motore koji se preko akumulatorske baterije opskrbljuju potrebnom energijom. Time je omogućen nesmetan rad bez kabela i priključaka za struju i to na svakom pa i udaljenijem mjestu, ispred kuće ili u vrtu. S tri akumulatorske baterije osigurani ste za rad bez predaha i to kroz cijeli dan. Dok se jedna baterija puni, druga radi i obrnuto.

Svaki uređaj je u ponudi samostalno kao i u setu s punjačem i jednom od tri baterije različite energetske snage. Posebno promišljena je kompatibilnost akumulatorske baterije sa svim uređajima iz akumulatorske COMPACT serije – jedna baterija se može fleskibilno koristit za svaki uređaj.

Još jedna stvarna STIHL pila MSA 120 C-BQ

Ona može bez problema piliti snažno drvo za ogrjev, grmlje i grane, idealna je za radove održavanja posjeda oko kuće i jednostavne obrtničke radove.

Savršen rez s akumulatorskim škarama za živicu HSA 56

Obostrani nož dužine 45 cm s vrhovima u obliku kapljice koncentrira snagu precizno, na određenu točku primjene. Rezultat – savršen rez!

Snaga, ergonomija i idealan balans u akumulatorskoj kosi FSA 56

Dobro izbalansirana akumulatorska kosa FSA 56 s fleksibilno podesivom ručkom i duljinom cijevi optimalno se prilagođava vašoj tjelesnoj visini i načinu rada.

Kao čarobna ruka – s lakoćom do čistog vrta i prilaza s akumulatorskim puhačem BGA 56

BGA 56 individualno se prilagođava visini korisnika u tri stupnja. Time se izbjegava bespotrebni gubitak snage puhanja zbog velikog razmaka uređaja i terena koji se čisti.

Nova STIHL akumulatorska kosilica RMA 235

Okretna i lagana za upravljanje i kompatibilna sa STIHL Akumulatorskim sistemom COMPACT. Rezultat: izvanredna košnja travnatih površina do 300 m2 u kombinaciji s energetskom učinkovitosti noževa.

Tri baterije za sve uređaje: STIHL Akumulatorska baterija tipa AK 10, AK 20 i AK 30

Sve tri baterije kompatibilne su sa svim uređajima iz COMPACT serije.

Besprijekorno punjenje: STIHL AL 101 uređaj za punjenje i brzi punjač AL 300

Vrijeme punjenja akumulatorske baterije sa standardnim punjačem za baterije STIHL AL 101 ovisi o tipu baterije. Proces punjenja akumulatorske baterije AK 10 traje 80 minuta, AK 20 – 150 minuta i AK 30 – 205 minuta (kapacitet 100%). U usporedbi sa standardnim, brzi punjač AL 300 napunit će baterije za dvostruko manje vremena.

Sponzorirani tekst