Boris Pavić više nije trener NK Široki Brijeg

Boris Pavić više nije trener Širokog Brijega, objavio je klub s Pecare. Nakon samo dva i pol mjeseca suradnje, s Pavićem je dogovoren sporazumni raskid ugovora.

”Plavo-bijele” će, umjesto Pavića, voditi njegov dosadašnji pomoćnik Denis Ćorić, a Uprava će konačnu odluku o novom šefu stručnog stožera donijeti u prvenstvenoj stanci koja slijedi nakon nedjeljnog dvoboja sa Željezničarom. Pavića su koštala tri remija bez postignutog pogotka u posljednje tri utakmice, a kap koja je prelila čašu bila je nedjeljna ”nula” u Gabeli protiv GOŠK-a kada su navijači zatražili njegovu ostavku na što je on dva puta neprimjereno reagirao prema navijačima.

Pavić se također nije pojavio na press konferenciji nakon utakmice.  Široki Brijeg je u posljednje četiri utakmice upisao jednu pobjedu i tri remija, a ukupno je postigao samo jedan pogodak. Doduše, nije primio niti jedan pogodak u posljednjih pet utakmica te je nakon sedam kola jedina neporažena momčad u Premijer ligi BiH, no igra ”Plavo-bijelih” je loša, a realizacija je totalno zakazala.