Conte otišao po novce u London, Realov sastanak u 19

Zadnje vijesti iz španjolske govore da se Realova uprava sastaje večeras u 19 sati. Tada će biti konačno potvrđena smjena Julena Lopeteguija, ali i to tko će preuzeti klub, prenosi Sport klub.

Talijanski mediji tvrde da je Antonio Conte u Londonu na pregovorima s Chelseajem koji mu mora isplatiti 10.8 milijuna eura odštete jer je ondje i dalje pod ugovorom, i to do ljeta. Navodno će se ići na nekakvu vrstu sudske nagodbe pa bi konačnica svega mogla biti poznata tek u petak popodne. To je prekasno za Realove čelnike koji se moraju zabavljati utakmicom Kupa kralja kroz tjedan.

Gotovo je potpuno izvjesno da madridski Real neće dobiti svog trećeg trenera u zadnjih par mjeseci već danas. Contea se čeka, spominje se alternativna opcija u vidu izbornika Belgije, Roberta Martineza, a kao privremena rješenja “na par dana” mogli bi doći Santiago Solari ili Guti. Ovaj potonji će teško stići s mjesta pomoćnika trenera Senola Gunesa u turskom Besiktasu kako bi bio na klupi Reala za jednu utakmicu.

Uprava Reala sastat će se večeras u 19 sati. Tada bi više detalja oko svega skupa na Santiago Bernabeu trebala biti poznata. Nesumnjivo je da će neke vijesti dolaziti i do tada, ali za bilo što službeno morat ćemo se strpiti do večeri.