Danas edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje”

Edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje” održat će se drugi put u Mostaru, u hotelu Mepas, sala Princess. Program počinje danas (petak) u 17:00, a trudnice očekuju zanimljiva predavanja i prezentacije, vrijedni pokloni i nagrade sponzora i partnera projekta, te mogućnost izravne komunikacije s doktorima i predstavnicama brendova.

Glavnu nagradnu igru osigurala je tvrtka Farmaduks iz Posušja, inače jedan od sponzora druženja, koja daruje jastuk za dojenje. Pored toga, tu su i ostali vrijedni pokloni koje su osigurali sponzori i partneri, a koji će biti od velike pomoći svakoj trudnici. Na dan druženja svaka trudnica na dar dobiva i poklon kupon -50% na ginekološki pregled i trudnički paket labaratorijskih nalaza, te -30% na Srebrenu zdravstvenu karticu Poliklinike Vitalis. Tvrtka Sfera daruje časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.

Sponzori projekta su: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand s proizvodom Milupa, A-Twin s proizvodom Child Life, Sebamed, Solgar, Farmaduks s proizvodom MAM, Berlin Chemie sa proizvodima Anaftin Baby i Espumisan L, Bayer s proizvodom Bepanthen, Ewopharma s proizvodom Biogaia, Tosama s proizvodima To.To., El Pharma s proizvodom Femibion.
Partneri: Medimpex s proizvodom Mollers, Sarajevski kiseljak s proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce s proizvodom Hamanek, Nectar s proizvodom Frutek, Pharma S s proizvodom Pro Balans Baby i PrenataS i Nobel.

Predavači i teme:

1. Dr.med. specijalist ginekologije i opstetricije, Dejan Tirić; Tema: “Porod”
2. Marijana Zubac, mag.ing.techn.aliment; Tema: ”Zanimljivosti o pravilnoj prehrani trudnica”
3. Dr.Ana Šimić Dugandžić, ginekolog, SKB Mostar, ispred kompanije El Pharma; Tema:”Uloga vitaminsko-mineralne suplementacije prije, tokom i nakon trudnoće”
4. Mr.ph Aida Mauro Jensen, KAM Pharma u kompaniji Orbico & Brand ambasador za Sebamed; Tema: “Sebamed Baby, najbolja zaštita od prvog dana”
5. Maida Agić, supervizor trade marketinga, kompanija Pampers; Tema: “Prednost korištenja pelena u formi gaćica”
6. Suzana Toplić Berberović, stručna saradnica za program medicine, ispred kompanije Tosama; Tema: “Tosamini produkti To.To.”

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj. Projekt organizira mostarska tvrtka Sfera d.o.o. u suradnji s Poliklinikom Vitalis. Inače, projekt se održava kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo, Banja Luka, stoji u priopćenju organizatora.