Filmske večeri četvrtkom i petkom na Našoj TV

Naša TV pripremila je bogati filmski program u predstojećem razdoblju. U suradnji s Blitz Cinestarom, od četvrtka, 23. kolovoza prikazujemo raznovrsna filmska ostvarenja s vodećim holivudskim zvijezdama i redateljima.

Al Pacino, Charlize Theron, Morgan Freeman, Mila Kunis, Ryan Gosling i Gerard Butler samo su neka od imena koja će prodefilirati u našem programu u raznim filmskim žanrovima, od komedija, horora do trilera i dramskih uradaka.

Počinjemo trilerom “Slomljena krila” s Pierceom Brosnanom u ulozi nasilnika koji je odlučio uništiti mirni obiteljski život Gerarda Butlera. U petak, 24. kolovoza opustite se uz romantičnu komediju “Zaposlenik mjeseca” sa Jessicom Simpson.

U idućim tjednima gledajte filmove “Gozba ljubavi”, “Mali Nicolas”, “Ravnica u plamenu”, “Šminkerice”, “Domino efekt 3”, “Ljubav i ostale katastrofe”, “Logorovanje”, “Lars ima curu”, “Boogeyman 3”, “Uživo!”, “Skandal”, “Katastrofa: Moj život idiota”, “Da sam znao da sam genijalac”, “Dvorska urota”, “Push”, “Smilla osjeća snijeg”, “Papa Ivan” i “Oko”.

Dakle, rezervirajte četvrtak i petak za filmski program Naše TV i uživajte!