Gledajte prvo izdanje nove emisije Stupovi zdravlja u programu Naše TV

Naša TV od četvrtka, 2. 11. 2017. godine u 20:00 sati kreće s emitiranje nove emisije Stupovi zdravlja. Emisija je zadužena za donošenje brojnih tema iz zdravstva, medicine, načina življenja i prehrane.

Prva gošća, urednice i voditeljice emisije Monike Ćubela, je Anita Šupe, poznata nutristicionistica iz Hrvatske čije knjige obaraju sve rekorde čitanosti.

Anita Šupe diplomirala je prehranu i nutricionizam na Geteborškom sveučilištu. Izučavanje stručne literature o utjecaju prehrane na zdravlje potaknulo ju je na pokretanje bloga “Istine i laži o hrani” u kojem se prva na Balkanu usprotivila ustaljenim, ali, kako tvrdi, pogrešnim teorijama, razotkrivajući mitove i zablude o “zdravoj” i “nezdravoj” prehrani i dijeleći najnovija saznanja o tome kako uz prirodnu izvornu prehranu doći do boljega zdravlja i normalne tjelesne težine.

Temeljna preporuka nutricionistice Anite Šupe je manje rafiniranih ugljikohidrata (šećera i škroba) i više prirodnih zdravih masti. Vraćanje tradicionalnoj, izvornoj prehrani i odbacivanje procesiranih i genetski modificiranih namirnica koje nisu ni postojale do prije 50-100 godina. Povrće kao glavni sadržaj na našim tanjurima, samo su neki od Anitinih savjeta zdrave prehrane.

Gradimo temelje za zdravlje svakog četvrtka od 20 sati samo na Našoj TV.