GRAMOPHONEDZIE uoči Mostar Summer Festa: “Nastup u Mostaru je za mene poseban, čuo sam da je publika fenomenalna!”

Još samo deset dana nas dijeli od šestog Mostar Summer Festa koji u Mostar dovodi neka od najvećih imena domaće i regionalne glazbene scene. Uz Prljavo kazalište, koje ove godine svojim koncertima slavi 40 godina fenomenalne karijere, i predvodi line-up na glavnom stageu Festa, nastup koji će se najviše iščekivati na e-MOtion stageu, kako su nazvali stage elektronske glazbe, je onaj u potpisu karizmatičnog DJ-a GRAMOPHONEDZIE, a koji stoji iza velikog glazbenog hita “Why Don’t You”.

“Sam nastup u Mostaru za mene je već poseban, prvi put dolazim, a čuo sam da je publika fenomenalna. Lineup festivala je odličan pa se radujem nastupu i stižem dobro pripremljen jer i ja želim ostaviti dobar prvi dojam”, preko organizatora je svim posjetiteljima poručio GRAMOPHONEDZIE, stoga ne sumnjamo u nezaboravan provod pod vedrim mostarskim nebom 29. i 30.06. u industrijskoj zoni grada, točnije na platou između dviju sala Mostarskog sajma.

Sudeći prema najavama DJ-eva koji stižu na Fest, kao i prema atmosferi kakvu su Prljavci napravili prije desetak dana na koncertu u zagrebačkoj Areni te činjenici da na Fest stiže i TRAM 11, kojeg bh.publika nije čula više od deset godina, jasno je da nas čeka nezaboravno izdanje Mostar Summer Festa!

Festivalske i jednodnevne ulaznice su u prodaji, a kupiti ih možete online na kupikartu.ba, kao i na prodajnim mjestima sustava kupikartu te u Mostaru na info pultu Mepas Mall centra.

Festivalske ulaznice ćete moći kupiti do 28.6., a jednodnevne ulaznice će biti u prodaji i na ulazu u Festivalsku zonu na dane Festivala od 18 sati.

Ne zaboravi, FEEL YR V:BE jer ljeto počinje na Mostar Summer Festu!