Karačić pred dovršetkom transfera u Tursku

Mladi vratar Zrinjskog Goran Karačić, koji je nedavno dobio poziv izbornika Bosne i Hercegovine, trebao bi uskoro potpisati ugovor s turskim Adanasporom. Mostarski klub, čija je momčad na pripremama na Kupresu, objavila je da je vratar na izlaznim vratima.

“HŠK Zrinjski u ovom trenutku može službeno potvrditi samo da je Goran Karačić dobio zeleno svjetlo da napusti pripreme na Kupresu, dok ćemo njegov eventualni transfer moći potvrditi tek ako se zadovolje svi uvjeti za realizaciju istog”, navodi se u klupskom priopćenju.

Karačić je nedavno izjavio da je njegov transfer u Tursku 90 posto dovršen. Ako realizira prijelaz, zaigrat će za momčad koja je prošle sezone izborila promociju u najviši rang turskog nogometa zauzevši prvo mjesto u drugoj ligi.

Zrinjski pak nastavlja pripreme za prve službene utakmice u novoj sezoni. Bit će to ogledi drugog pretkola Lige prvaka s Legijom iz Varšave. Prvi je na rasporedu 12. ili 13. srpnja. Treneru Vinku Marinoviću na raspolaganju su ostala 24 igrača: Vasilj, Bandić, Kozić, Čolić, Barić, Stojkić, Stojanović, Katanec, Radeljić, Jakovljević, Miketek, Petrak, Tomić, Arežina, Žeravica, Todorović, Filipović, Peko, Pehar, Sivrić, Bilbija, Mešanović, Aćimović i Mrkaić.