Kovačić: “Hrvatska je odlična u svim linijama”

Mateo Kovačić, vezni igrač Real Madrida i hrvatske reprezentacije, najavio je nadolazeće prijateljske utakmice u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo, piše Sportnet.

Hrvatski reprezentativci nastavili su u Miamiju s pripremama za oglede s Peruom i Meksikom, a Mateo Kovačić stigao je u Sjedinjene Američke Države dobro raspoložen i pun samopouzdanja nakon dobrih partija u dresu Kraljevskog kluba.

“Lijepo je opet vidjeti suigrače, pogotovo zato što sam bio duže izvan stroja zbog ozljede. Mnogo mi znači što mi klupski trener vjeruje te sam spreman za sve izazove, sve je bolje čim više igram. Real Madrid je velik klub, okružen sam sjajnim igračima i teško je doći do minutaže, no voljan sam boriti se za svoje mjesto unatoč oštroj konkurenciji”, rekao je.

Oštru konkurenciju Kovačić ima i u veznom redu Hrvatske.

“Imamo odličnu momčad u svim linijama. Dobro se pripremamo za dvije teške utakmice koje nas čekaju, dobro će nam doći uoči onoga što nas čeka na turniru u Rusiji. Normalno je pripremati se protiv teških suparnika, to nas ionako očekuje na Svjetskom prvenstvu”, smatra.

Vatreni će na završnom turniru snage odmjeriti s Nigerijom, Argentinom i Islandom.

“Skupina nam je jako teška, svi se slažu da je to jedna od najjačih na Svjetskom prvenstvu, ali mi smo kvalitetni – kao i naši suparnici – te će to biti sjajne utakmice”, uvjeren je Kovačić.

Izvor: Sportnet