Mayweather najavio povratak u boks: U prosincu se bori protiv starog rivala

Jedan od najboljih boksača svih vremena i svakako najbogatijih, Floyd Mayweather najavio je povratak u boksački ring krajem ove godine.

Mayweather je trenutno u Japanu, gdje promovira svoj TMT brend. Tamo je naletio na Mannyja Pacquiaa. Razmijenili su nekoliko provokativnih riječi, a zatim je Floyd na Instagramu najavio povratak i borbu protiv Filipinca koja bi se trebala održati u prosincu:

“Vraćam se da bih se borio protiv Mannyja Pacquiaa ove godine. Još jedna devetoznamenkasta isplata za mene”, napisao je Mayweather u objavi.

Posljednji meč Amerikanac je odradio u kolovozu prošle godine kad je porazio Conora McGregora, legendu UFC-a, i tako upisao 50. pobjedu u karijeri. Nikad nije izgubio u profesionalnoj borbi.

Također, treba podsjetiti da se Floyd već borio protiv Pac Mana 2015., a tada je bio bolji jednoglasnom odlukom sudaca. Obojica su sada u veteranskim godinama, Amerikanac ima 41, a Filipinac 39 godina tako da će biti zanimljivo vidjeti, ako doista dođe do borbe, može li Pacquiao nanijeti Mayweatheru prvi poraz u karijeri.