“Obračun s vagom”

Sportsko-rehabilitacijski centar Korak Mostar i NutriCENTAR Mostar vam predstavljaju jedinstveni izazov u BiH – “Obračun s vagom”! Ovo je prvi ovakav program u regiji i vodit će ga stručnjaci iz oblasti kineziologije i nutricionizma Boris Kajan i Marijana Zubac!

Prijavljeni kandidati će proći kroz osmotjedni program treninga, novog načina prehrane i potpune transformacije!

Za samo dva dana popunjen je cijeli kapacitet programa, a projekt su podržali sponzori koji su kandidatima omogućili bogat program i tjedne nagrade.

Polaznici će biti pod nadzorom liječnika, psihologa, nutricionista, kineziologa i treninzi neće biti ograničeni samo na četiri zida dvorane. Detalji programa su još uvijek tajni i služit će kao dodatni motiv za postizanje cilja kandidata.

Personalizirane planove prehrane pripremit će NutriCENTAR Mostar, a cijeli nutricionistički tretman i edukacije bit će pod nadzorom stručnjakinje za nutricionizam Mirele Marić koja je paralelno zadužena i za kandidate RTL-ovog showa “Život na vagi”. Za dijagnostiku i konstantno praćenje zadužena je voditeljica NutriCENTRA Marijana Zubac.

O Borisu Kajanu i ne moramo previše govoriti. On je vlasnik poznatog mostarskog centra “Korak” koji ima više od 400 zadovoljnih klijenata, kineziolog, kinezioterapeut, predavač te je kondicijskim pripremama usavršavao većinu zvučnih imena profesionalnog sporta u BiH i šire.

Psihološku podršku našim kandidatima projekta “Obračun s vagom” pružit će magistrice psihologije i polaznice poslijediplomskog studija psihologije u Zagrebu Ivana Granić Galić i Nikolina Šaravanja. Obje psihologinje u edukaciji su za psihoterapeuta i članice su Hrvatskog udruženja za kognitivno-bihevioralne terapije (KBT).

U tijeku je zdravstvena procjena kandidata u Poliklinici Vitalis.

Na pitanje što bi posebno istaknuli iz programa, Zubac kaže: “Za sve smo se pobrinuli, detalji projekta spremni su već dugo i svi smo motivirani da pokažemo put kandidatima! Bit će svega: znoja, suza, veselja, ali i pobjede nad samim sobom!”

Ponosni smo na kvalitetu našeg stručnog tima! Uvijek nam je drago čuti da smo potaknuli i druge centre da prave slične koncepte jer, s obzirom da imamo više od 200 prijava, još puno Hercegovaca čeka svoju priliku!

Počnite s nama pisati svoju priču o zdravlju!