Otvoren poziv za izlagače na sajmu Advent u Mostaru

I ove godine se u Mostar vraća zimski grad Advent u Mostaru zahvaljujući ideji i suradnji Udrge građana Advent i tvrtke Mostarski sajam. Prošle godine uspješno je osmišljen i realiziran projekt Advent u Mostaru nakon čega su organizatori potaknuti promjenom koju su donijeli u grad i ove godine odlučili organizirati ovaj projekt.

Advent u Mostaru održat će se od 3.12.2017. godine do 1.1.2018. godine. Zimski grad će biti smješten na igralištu kampusa Sveučilišta u Mostaru, gdje u blagdanskom ozračju će okupiti brojne domaće gospodarstvenike i kreativce. Izložbeno-prodajni sajamski dio Adventa obogatit će kulturni, duhovni, tradicijski i zabavni program, te bogata, široka gastronomska ponuda.

Ako ste zainteresirani za izlaganje i prodaju na Adventu u Mostaru svoju prijavu izvršite do 15.11.2017. godine. Zahtjev za kućicu, šaljite s kratkim opisom djelatnosti i ponudom koju mislite prezentirati. Prijave možete slati na email adventmostar@gmail.com, a dodatne informacije potražite putem kontakt telefona 063011234.