Počnite živjeti zdravije uz Sajam Good life

U organizaciji agencije za PR i event management PRimera po prvi put se u Mostaru, ovoga vikenda, 28. i 29. listopada 2017. u hotelu Mepas organizira Sajam za poboljšanje kvalitete života pod nazivom “Good life”. Kroz ponudu te popratne sadržaje sajam promiče ideju razvoja svijesti o kvalitetnijem načinu življenja, što svojim djelovanjem čine i naši izlagači, sponzori i pokrovitelji.

U programu Sajma niz je edukativnih i zabavnih sadržaja od predavanja nutricionistice Anite Šupe, jedne od najpoznatijih hrvatskih poduzetnica Kristine Ercegović, dr. Aide Ramić Čatak iz Zavoda za javno zdravstvo FBiH te savjetovanja dr. Anđele Prolić iz Splita. Udruga studenata medicine BoHEMSa posjetiteljima će mjeriti krvni tlak i šećer u krvi. Sajam ćemo otvoriti vježbom uz tv voditeljicu i fitness instruktoricu Renatu
Sopek, a drugoga dana kuhat ćemo s masterchefom Ivanom Pažaninom.

Zanimljiva i bogata ponuda naših izlagača i sponzora bit će popraćena popustima, nagradnim igrama, degustacijama.

Uzimajući u obzir promociju kvalitete zdravog načina života građana, pokroviteljstvo Sajma Good life preuzima Vlada HNŽ-a na čelu s dr. sc. Nevenkom Hercegom.

Sponzori sajma: Vanjskotrgovinska komora BiH i Gospodarska komora FBiH. Poliklinika Musa, centar vrhunske stomatologije priređuje radionicu s CURAPROX-om. U chill out kutku Julius Meinla družite se uz tople napitke, a uz Halo taxi sigurno i povoljno putujte do vašeg odredišta. Generalni sponzor kulinarskog showa „dm“ predstavlja paletu dmBIO proizvoda, koje ćemo spravljati u kuhinji tvrtke Rigipsherc, a uz pročišćenu Brita vodu i u Delimano, a nakon tjelovježbe s Renatom osvježit ćemo se uz besplatne Nutribullet napitke.

Izlagači: Kozmetika Gloria, Wellness by Oriflame, Faveda, Nobel corporation, Nomasvello, Juicy, Biomedic, Unaviva, Arena sport, Body FiT Line, Dotea i BRIT-a, Dermamed, Lush kozmetika, Nutribullet, Poliklinika Musa, Adepto company, Eko život, Estrella Damm Rehabilitacijski centar Život i Salon ljepote Ana.

O izlagačima se informirajte na www.sajamgoodlife.com ili na facebook stranici Sajma. Sajam za poboljšanje kvalitete života će se održati na 6. katu Mepas mall-a od 10 do 20 sati. Ulaz na Sajam i sva sajamska zbivanja je besplatan!

Medijski pokrovitelj Sajma Good life je Naša TV.

Program