Rasprodane ulaznice za mostarski koncert Nine Badrić

Nina Badrić će idućeg tjedna razveseliti obožavatelje koncertom u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru. Ulaznice su već rasprodane, no za sve one koji neće uspjeti nazočiti nastupu ove hrvatske glazbene dive, Nina je rezervirala još jedan datum.

Bliži se dan zaljubljenih, a 13. veljače u Mostaru publika će ga dočekati s Ninom Badrić. Sudeći prema broju prodanih karata, Hercegovci su pokazali veliko zanimanje za ovaj predvalentinovski koncert.

“VIP ulaznice su planule na samom početku u sat-dva. Ostale ulaznice su se rasprodale prije početka same kampanje”, rekla je Mirela Bunoza-Šarac.

U agenciji Primera kažu kako već odavno postoji potreba za koncertom ove pjevačice:

“Mi to doista nismo mogli dok nismo zatvorili financijsku konstrukciju, što smo sad uspjeli zahvaljujući našim sponzorima. I ona je dugo željela, ali teško je to izvesti u gradu u kojem nema dvorane barem za 1.500 do 2.000 ljudi”, komentirala je Snježana Delić iz agencije Primera.

Ukoliko niste uspjeli ugrabiti ulaznicu, imat ćete drugu priliku. Idući koncert Nine Badrić održat će se 13. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela.