Regionalno kazališno čudo: Predstava Dame biraju ponovno u Mostaru

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji, u kojoj petorica mladića pokušavaju postati striperi u noćnom klubu i tako riješiti svoje egzistencijalne i druge probleme, gostuje u subotu, 9. prosinca od 20 sati u HD HS Kosača.

Uz mučno svladavanje plesnih koraka, glavni junaci otvoreno pričaju i o svojim strahovima, problemima sa ženama, traženju i gubitku posla. Na kraju, ovi zgodni i uporni momci skidaju i plesne korake i garderobu sa sebe – do kraja, dovodeći atmosferu do usijanja.

Pametan humor, izvanredne plesne točke i sjajna glazba s obiljem svjetskih hitova, te neobičan striptiz- najkraći opis predstave Dame biraju za koju su karte danima unaprijed rasprodane, gdje god da gostuje.

Epiteti primamljivosti, neodoljivosti, šarma, sklada, gracioznosti i atraktivnosti neizostavno se dodjeljuju: Amila Terzimehić/Nancy Abdel Sakhi, Adnan Goro, Davor Sabo, Enes Salković/Mak Čengić, Sanjin Arnautović, Emir Fejzić i Dalibor Brkić/Damir Kustura.

Kakva atmosfera čeka publiku kad Dame biraju provjerite još jednom u Kosači!

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 20 sati. Informacije na broj 063 940 584.