Rutinska pobjeda Patriotsa, Watson nije imao dobru utakmicu

Standardna utakmica za Toma Bradya, Roba Gronkowskog i New England Patriotse. U prvoj utakmici nove sezone pobijedili su na domaćem terenu Houston Texanse rezulatom 27:20. Brady je imao 277 yardi, a Gronk je imao 123 yarda. Brady je imao tri TD-a, a Gronk je uhvatio loptu sedam puta.

“Bilo je vrlo važno da su oni izašli na teren i igrali su onako kako su igrali. Oni su vođe”, izjavio je Phillip Dorsett koji je imao sedam uhvaćenih lopti i imao je jedan TD. “Kada oni igraju imate dodatni adrenalin u momčadi.”

Brady je imao jedan INT. Gronk je ima 31. utakmicu u regularnom dijelu sezonu uz playoff u kojoj je imao 100 ili više yardi. Izjednačio je rekord Tonya Gonzaleza. “Igramo dugo jako dugo vremena”, rekao je Brady. “Znamo njegov govor tijela, znam njegove mogućnosti i kako trči rute. Može sve. Može sve trčati. Samo je važno pružiti mu šansu, a on je imao veliki TD danas.”

Deshaun Watson je imao 17-35 za 176 yardi i jedan iNT i jedan TD. Imao je problema prvih 40 minuta, ali poslije je koliko toliko solidno odigrao. Texansi su smanjili rezultat na 27:20 prije kraja utakmice i imali su loptu 1:43 prije kraja, dovoljno vremena za TD, ali Texansi nisu uspjeli to uraditi.

Lamar MIller imao je 20 pokušaja za 98 yardi. J.J: Watt je u ovoj utakmici imao dva QB Hurriesa, bio je sretan što je izdržao cijelu utakmicu i nije uopće mislio na nikakve ozljede. Iduću utakmicu Texansi idu opet u goste, igraju protiv Titansa, dok Patriotsi idu u Jacksonville gdje igraju protiv Jaguarsa.

Izvor: nflbalkan.com