Akumulatorska snaga koja zaslužuje ime STIHL

Jedan akumulatorski sustav, 4 uređaja – bezbroj prednosti za sve privatne korisnike.

Oni su tihi, snažni i jednostavni za korištenje. S novim akumulatorskim sustavom COMPACT serije, STIHL donosi na tržište jedinstven sustav za privatne/povremene korisnike.

Iz tjedna u tjedan, iz mjeseca u mjesec naš omiljeni vrt i okućnica “vape“ za njegom i održavanjem, posao za koji ponekad mislimo da nema kraja. Skratiti i oblikovati živicu, pripremiti drvo za sljedeću sezonu grijanja, urediti travnjak i njegove rubove, otkloniti lišće na prilazima i to sve redovito. Obavljeno – još ni započeto!
Onaj tko želi sav posao brzo, čisto i tiho odraditi i pri tome se zabaviti, a ne umarati, onda je s novim STIHL akumulatorskim sistemom COMPACT serije na pravom mjestu. Sva četiri spomenuta akumulatorska uređaja posjeduju snažne i istovremeno tihe električne motore koji se preko akumulatorske baterije opskrbljuju potrebnom energijom. Time je omogućen nesmetan rad bez kabela i priključaka za struju i to na svakom pa i udaljenijem mjestu, ispred kuće ili u vrtu. Ne trebate zaštitu sluha, a štetnih plinova koji zagađuju okolinu nema – rad na svježem zraku je zagarantiran. S tri akumulatorske baterije osigurani ste za rad bez predaha i to kroz cijeli dan. Dok se jedna baterija puni, druga radi i obrnuto.

Ovaj proizvodni portfolio sastoji se od akumulatorske motorne pile, motornih škara za živicu, motorne kose i puhača. Svaki uređaj je u ponudi samostalno kao i u setu s punjačem i jednom od tri baterije različite energetske snage. Posebno promišljena je kompatibilnost akumulatorske baterije sa svim uređajima iz akumulatorske COMPACT serije – jedna baterija se može fleskibilno koristit za svaki uređaj. A s obzirom na cijenu, vrlo je atraktivna ponuda.

Još jedna stvarna STIHL pila MSA 120 C-BQ

Kompaktna, lagana akumulatorska motorna pila teži 2,6 kg (težina bez akumulatorske baterije). Ona može bez problema piliti snažno drvo za ogrjev, grmlje i grane, idealna je za radove održavanja posjeda oko kuće i jednostavne obrtničke radove

Savršen rez s akumulatorskim škarama za živicu HSA 56

One su lake i dobro izbalansirane – budući da je njihova težina neznatna, šišanje živice se obavlja iznimno lako. Obostrani nož dužine 45 cm s vrhovima u obliku kapljice koncentrira snagu precizno, na određenu točku primjene. Rezultat – savršen rez!

Snaga, ergonomija i idealan balans u akumulatorskoj kosi FSA 56

Dobro izbalansirana akumulatorska kosa FSA 56 s fleksibilno podesivom ručkom i duljinom cijevi optimalno se prilagođava vašoj tjelesnoj visini i načinu rada. Uz sve to, njena snaga vješto će savladati i najteža mjesta u vašem vrtu.

Kao čarobna ruka – s lakoćom do čistog vrta i prilaza s akumulatorskim puhačem BGA 56

BGA 56 individualno se prilagođava visini korisnika u tri stupnja. Time se izbjegava bespotrebni gubitak snage puhanja zbog velikog razmaka uređaja i terena koji se čisti.

Tri baterije za sve uređaje: Akumulatorska baterija tipa AK 10, AK 20 i AK 30
Akumulatorske baterije AK 10, AK 20 i AK 30 kompatibilne su sa svim uređajima iz COMPACT serije. Kapacitet akumulatorske baterije AK 10 je 59 Wh akumulatorske energije, AK 20 118 Wh i AK 30 180 Wh i time je udvostručeno vrijeme rada.

Besprijekorno punjenje: AL 101 uređaj za punjenje i brzi punjač AL 300

Vrijeme punjenja akumulatorske baterije sa standardnim punjačem za baterije STIHL AL 101 ovisi o tipu baterije. Proces punjenja akumulatorske baterije AK 10 traje 80 minuta, AK 20 – 150 minuta i AK 30 – 205 minuta (kapacitet 100%). U usporedbi sa standardnim, brzi punjač AL 300 napunit će baterije za dvostruko manje vremena – 30 min potrebno je za punjenje baterije AK 10, 45 min potrebno je za potpuno punjenje baterije AK 20 i 60 min za punjenje AK 30 baterije.