Trubisky šest TD-a, Mack opet sack/fumble

Mitchell Trubisky imao je fantastičan dan. Bacio je šest TD-a u pobjedi protiv Tampe, jedan mu je nedostajao za NFL rekord. Bearsi su lagano pobijedili Bucse i došli su do treće pobjede u sezoni i treće pobjede zaredom. Nedostajao mu je jedan TD pass kako bi se izjednačio sa Sidom Luckmanom koji je imao sedam protiv New York Giantsa 1943. Bearsi su imali 483 yarda u ovoj utakmici i nedostajalo im je pet yardi za izjednačenje rekorda iz 2012. i susreta protiv Titansa kojeg su pobijedili 51:20.

Obrana je također uradila svoj dio. Maltretirali su i Ryana Fitzpatricka i Jameisa Winstona. Trubisky nikada nije bacio više od dva TD-a u utakmici, ali je imao pet u prvom poluvremenu protiv Bucsa i imali su vodstvo 38:3. Jedini igrač s više TD-a u prvom poluvremenu od 1991. je QB Green Bay Packersa koji je u prve dvije četvrtine 2014. protiv Bearsa imao šest TD-a. Trubisky je završio utakmicu 19-26, 354 yarda.

Khalil Mack imao je sack/fumble u prvom poluvremenu protiv Fitzpatricka. On je prvi igrač od 2005. koji je u četiri susreta zaredom napravio sack/fumble. Posljednji je to učinio Robert Mathis s Indianapolis Coltisma. On je i odbio dodavanje Fitza, a lopta je završila u rukama Danny Trevathana.

Fitzapatrick je bio startni QB u ovoj utakmici, možda i posljendji put ove sezone. Imao je 9-18, 126 yarda i dva puta su ga oborili. Winston je imao 16-20, 145 yardi i po jedan TD i INT. RB Bearsa Tarik Cohen imao je rekord karijere 121 receiving yard i TD, a Taylor Gabriel također je imao rekord karijere 104 receiving yarda i dva TD-a.

TD su imali i Trey Burton i Allen Robinson. U idućem susretu Bucsi odmaraju, a onda idu u Atlantu igrati protiv Falconsa. Bearsi također odmaraju, a onda igraju protiv Miami Dolphinsa, prenosi nflbalkan.