USAID/Sweden FARMA II – Info sesije o grantu

USAID/Sweden Projekt razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) u iduća dva tjedna će organizirati info sesije širom zemlje, kako bi javnost i kvalificirane proizvođačke organizacije upoznali o novom pozivu za dostavljanje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku unaprjeđenju konkurentnosti sektora mljekarstva, voća i povrća, ljekovitog i aromatičnog bilja, pčelarstva te sektora peradarstva.

Riječ je o grant sredstvima u iznosu od 200.000 američkih dolara koja će biti rasporedijeljena najuspješnijim aplikantima s rokom prijave do 15. listopada ove godine.

Info sesije će biti održane u Federalnom agromediteranskom zavodu u Mostaru 20. septembra u 12 sati, a zatim u Privrednoj komori Unsko-sanske županije u Bihaću 21. rujna u 11 sati. Idućeg tjedna slijede info sesije u Hotelu Tehnograd u Tuzli 25. rujna u 11, u Hotelu Talija u Banjoj Luci 26. rujna u 11 sati te u Vanjskotrgovinskoj komori BiH u Sarajevu 27. rujna u 11 sati.

Info sesije su otvorene za zainteresirane učesnike koji će se u okviru predavanja moći upoznati o kriterijima, procedurama i pripremi dokumentacije za podnošenje zahtjeva, priopćeno je iz USAID/Sweden FARMA II Projekta.