Velika Beba nakon par dana napustila Zadar? NBA prvak neće igrati u Višnjiku

Nije ni raspakirao kofere, a već odlazi. Glen ”Big Baby” Davis nije spreman igrati na profesionalnoj razini i neće igrati za Zadar ove sezone, piše Sportlando.

Premda je bivšeg NBA prvaka Tornado dočekao s euforijom, Davis će se vratiti u Ameriku. Neki portali pišu kako je riječ o nostalgiji, dok drugi tvrde da je problem nastao kad je Davis pretjerao s hranom i nije bio u stanju odraditi trening.

Ta informacija još nije službeno potvrđena, no kako stvari stoje, izgledno je da je zadarska avantura za Davisa završila prije nego li je i počela.

Podsjetimo, ovog tjedna u Zadar je stigao bivši igrač Boston Celticsa i Los Angeles Clippersa Glen Davis (206 cm, 131 kg) koji je u karijeri odigrao 514 utakmica u najjačoj ligi svijeta, a na svom je vrhuncu u Orlandu zabijao 15 poena uz sedam skokova po susretu.

S druge strane, Glen Davis posljednje tri sezone bio je izvan profesionalne košarke i njegova fizička pripremljenost bila je pod sumnjom javnosti.

Davis koji je s Bostonom osvojio naslov prvaka dočekan je od Tornada kao heroj, uz bakljadu i posjet McDonald’su, a iz kluba su uvjeravali da je stigao u solidnoj fizičkoj formi, prenosi Index.