Violeta pokrenula kampanju “Pomozimo zajedno” s ciljem da se pomogne onima kojima je najpotrebnije!

Kao društveno i socijalno osviještena tvrtka Violeta je, u suradnji s humanitarnim udrugama Caritas BiH, Merhamet BiH i Crveni krst RS, odlučila pokrenuti veliku nacionalnu kampanju pod nazivom “Pomozimo zajedno”.

Povodom Nedjelje Caritasa, u prostorijama Nadbiskupskog ordinarijata vrhbosanskog, u petak, 15. prosinca 2017. god., Caritas Bosne i Hercegovine organizirana je konferencija za medije, u sklopu koje je predstavljena i velika humanitarna kampanja “Pomozimo zajedno”.

Na konferenciji je predstavnica Violete, gđa. Nevena Sučić, uručila prigodan dar kardinalu Puljiću, a kojim Violeta donira Caritasu u proizvodima 33.000 KM za potrebite obitelji.

U sklopu obilježavanja Državnog natjecanja ekipa Prve pomoći Crvenog krsta RS, 16. prosinca 2017. u prostorijama sjedišta Crvenog krsta RS, također je predstavljena humanitarna kampanja Pomozimo zajedno, gdje je predstavnica Violete uručila generalnom tajniku Crvenog krsta RS, Djoki Mihajloviću, prigodan vaučer u vrijednosti od 33.000 KM, koji će biti isporučeni u Violeta proizvodima za one kojima je najpotrebnije.

19. prosinca u prostorijama sjedišta Merhameta BiH, povodom godišnjeg okupljanja svih direktora Regionalnog odbora, članova Upravnog odbora i svih uposlenika Merhameta, također je predstavljena ova hvale vrijedna kampanja, te je ispred Violete, g. Šahiću, predsjedniku Merhameta, uručen simbolični vaučer u iznosu od 33.000 KM u proizvodima za najpotrebnije obitelji diljem BiH.

Violeta se oduvijek rado odaziva društvenim i socijalnim projektima i angažmanima u želji da pridonese razvoju i rastu svoje zajednice. Već više od desetljeća surađuju s rodilištima diljem regije, u kojima je rođeno više od 77.000 djece, a sve ih daruju Violeta poklon paketićima tako da od prvog dana mogu koristiti samo najbolje.

Duži niz godina Violeta kroz prigodno nagrađivanje podržava maturante diljem BiH. Ove godine se u projekt prijavilo više od 200 razreda osnovnih i srednjih škola koji su svojim zalaganjem i inicijativom uspjeli zaraditi više od 60.000 maraka, koje im je Violeta od srca podijelila.

Podržavaju rad sportskih klubova diljem zemlje te se trude mladim sportašima omogućiti kvalitetan razvoj i rast u onome što vole.

Kampanja “Pomozimo zajedno” započela je 10. prosinca 2017. i traje do 10. siječnja 2018., a u tom razdoblju kupnjom bilo kojeg Violeta proizvoda i vi sudjelujete u pomaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Priključimo se svi kampanji te već ovog vikenda u Sarajevo Holiday marketu, provedimo ugodno vrijeme s maskotama Tetom Violetom i Medom.

Svojim dolaskom podržimo ovu vrijednu kampanju te putem društvenih mreža pozovimo i svoje prijatelje da podrže kampanju i na taj način pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.