back to top
26.6 C
Mostar

Najsmješnija recenzija za Adidas čarape

Drugi upravo čitaju

Pogledajte smiješnu recenziju za Adidas čarape!

Svaki brend želi pohvale zadovoljnih kupaca. Velike tvrtke, poput Adidasa, nisu iznimka.

Iz iskustva znamo koliko su važne ocjene „recenzija“ i komentari korisnika koje moramo provjeriti prije online kupovine.

Naći ćemo vrlo ozbiljne opise i prijedloge za Adidas tenisice, sportsku obuću, čizme, jakne, pa čak i trenirke.

No, može li razočarani kupac duhovito opisati svoja iskustva za Adidas čarape do ispod gležnja, tzv.

Donosimo samo nekoliko odlomaka iz teksta pod naslovom “Laži, laži, laži” kojim je Daniel Berger skrenuo pozornost javnosti i na originalan način upozorio kupce što ih očekuje ako kupe Adidas Men’s No Show Athletic Sock, Sports, u online trgovina Amazon.u pakiranju od šest komada.

Adidas čarape
Adidas čarape smiješna recenzija

Adidsa čarape recenzija

Daniel prvo navodi da su ga bradavice kao proizvod jednostavno osvojile, opisujući sebe kao tipa koji je desetljećima živio u svijetu bijelih sportskih čarapa do gležnja, s kojima nikako nije mogao biti “cool, creepy guy”.

“Bradavice su mi otvorile cijeli novi svijet. Odjednom sam postao bezbrižan i samouvjeren. I u sportu sam bio bolji – energiju sam trošio na igru ​​umjesto na pojavu u čarapama. Djevojke koje nisu obraćale pažnju na mene dok sam nosio duže čarape sada su mi se obraćale, a ja sam im odgovarala duhovito, bez napora.”

Daniel zatim nastavlja.

“Prve bradavice koje sam kupila dobile su ime po lokalnoj robnoj kući. Opijena uspjehom, mislila sam da će svaki proizvod koji u nazivu ima riječ “no show socks” imati isti učinak. I tako, kad je u poštanski sandučić stiglo pakiranje od šest komada Adidasovih sportskih kopački, brzo sam poderao omot, poput dječjeg božićnog poklona, ​​i obuo ih, preko njih patike.”

Adidas čarape smiješna recenzija
Adidas čarape smiješna recenzija

Užas, veći od bijelih čarapa 

Razočaranje koje je uslijedilo bilo je vrijedno detaljnog duhovitog opisa.

“Izašao sam iz stana i počeo šetati kvartom kao paun. Sunce je sjalo i sve je bilo u redu, ali ubrzo sam počela primjećivati ​​da me ljudi ne gledaju na isti način.

Muškarci mojih godina potpuno su me ignorirali umjesto da se dive mom stilu, a nekoliko se tinejdžera hihotalo među sobom. Djevojke su okretale glave, kao slučajno, bez ikakvih znakova razgovora.

Što se događa? Nisam baš ništa razumio. A onda mi je jedan stariji gospodin prijateljski dao znak očima, kao da smo dio iste ekipe i da imamo nešto zajedničko. Zbunjeno sam se nasmiješila, kimnula mu, a zatim pogledala dolje u njegova stopala – nosio je Adidasove čarape koje nisu bile samo bijele, već su na sebi imale i golemi logotip s tri nitne.

Adidas čarape smiješna recenzija
Adidas čarape smiješna recenzija

Dobro, i on nosi Adidas, pomislila sam, ali kako zna da ja nosim Adidas, ili kako uopće zna da nosim čarape?

Nakratko sam pogledao dolje u svoje noge, a ono što me gledalo nije bio mali, već poveći komad bijele tkanine, koji mi je sezao gotovo do gležnjeva.

Kako je to moguće? Prvo sam mislila da se vide samo čarape, a onda – vrhunac! Bio je tu i crni Adidas logo! Logo na čarapama jedini je horor veći od samih bijelih čarapa.

Malo je reći da su mi ove čarape totalno uništile psihu. Sebe više nisam doživljavao kao muževnog, samouvjerenog mladića, sportaša, nego kao svog novog progrizlog, životom poraženog poznanika u Adidas čarapama – prihvaćajući njegova ograničenja, zadovoljan mrvicama koje mi je svijet dao.

Pitao sam što će se dogoditi ako podignem tužbu protiv Adidasa, ali rečeno mi je da obično odvjetnici uzmu sav novac, a ja ću ostati bez ičega. Upravo to ćete dobiti ako kupite ovaj proizvod.

Ostat ćete bez novca, uspjeha, prijatelja, djevojaka… Imat ćete samo vidljivi znak neuspjeha u obliku bijelog komada tkanine s crnim Adidas nitnama.

Sve je na ovom svijetu crno-bijelo i ovaj proizvod nije iznimka.

Postoji jasna crta koja odvaja čarape koje se vide od čarapa koje se ne vide, a Adidas muške atletske čarape No Show nalaze se s jedne strane. Na vidljivoj strani. Na mračnoj strani.”

Preporučujemo da pročitate:

MOŽDA VAS ZANIMA